Ernæringsmæssige Fakta fra Ralphs Sesame Ginger marinader

December 8

Ernæringsmæssige Fakta fra Ralphs Sesame Ginger marinader


Ralphs er en afdeling af Kroger Company, findes primært i den sydvestlige USA Butikkerne vært apoteker og sælge dagligvarer og husholdningsartikler. Ralphs tilbyder også et udvalg af dagligvarer og sundhedsprodukter under sit mærke, herunder en række marinader. Ralphs Sesame Ginger Marinade med Mandarin Orange Juice er en 30-minutters marinade, der forbedrer smag og tilføjer en asiatisk flare til fødevarer såsom en oksekød, kylling, skaldyr eller grøntsager.

Portionsstørrelse

Den portionsstørrelse for Ralphs Sesame Ginger Med Mandarin Orange Juice er kun en spiseskefuld, men der går en lang vej, når du bruger marinader. Hver portionsstørrelse har 35 kalorier, hvilket er et meget rimeligt beløb for enhver marinade.

Sukker og kulhydrater

Denne marinade indeholder seks gram sukker per portion. Ifølge FitSugar bør gennemsnitlige voksne begrænse deres daglige indtag af sukker til 30 til 50 gram, så seks gram kan indarbejdes i en sund kost. Så vidt kulhydrater går, denne marinade udgør 2% af den anbefalede daglige værdi for en 2000 kalorieindhold kost med syv gram.

Natrium

Indholdet natrium af Ralphs Sesame Ginger Med Mandarin Orange Juice er på den høje side med 410 milligram pr servering. Men en sammenlignende marinade lavet af Lawrys indeholder endnu flere: 580 mg natrium pr spiseskefuld. Gennemsnitlige voksne bør holde deres daglige natrium forbrug under 2300, så hvis du vælger resten af ​​dit måltid med omtanke, kan du nyde denne marinade og holde din natrium indtag på et sundt niveau.

andre næringsstoffer

Denne marinade bør bruges primært til smag som smagsforstærker og kombineret med sunde, nærende ingredienser. Den næringsindholdet er begrænset, med ingen protein, fiber eller ekstraordinære niveauer af vitaminer eller mineraler.


relaterede artikler