De bedste Protein Bars til at tabe

September 23
De bedste Protein Bars til at tabe

I dagens travle verden, kan finde sunde snacks, der passer ind i dit vægttab kost være en udfordring at sige det mildt. High-protein snacks er et godt valg som protein hjælper fylde dig op, men det er ikke særlig praktisk eller plausibelt at bære en kylling salat eller en dåse bønner rundt med dig hele tiden. Det er her, protein barer kan blive meget nyttigt - du skal bare vide, hvilke typer skal kigge efter.

Tjek de kalorier

Kalorier er altafgørende, når det kommer til vægttab, og kalorieindholdet af protein barer kan variere meget. Nogle barer markedsføres mod vægttab mængden, mens andre er designet til dem, der ønsker at tage på i vægt. For at opretholde vægten, kvinder har brug mellem 1600 og 2400 kalorier om dagen, mens mænd har brug for 2.000 til 3.000 afhængigt af kropsvægt og aktivitetsniveau. Det betyder, at du bliver nødt til at sigte lidt lavere end dette for at tabe sig. Proteinet bar du vælger bør afspejle dit kalorieindtag. Som en snack, en bar, der indeholder 200 til 300 kalorier passer nemt ind i de fleste vægttab kostvaner.

Ideel Ernæringsmæssige Fordeling

Bortset fra kalorier, ingredienserne og makronæringsstoffer opdeling af dit protein bar er også kritisk. Registreret diætist Kait Fortunato anbefaler at vælge en bar, der har mindst 3 gram fibre, mindre end 10 gram sukker, mindre end 300 mg natrium, mindre end 3 gram mættet fedt og nul transfedtsyrer. Derudover bør en snackbar indeholde mindst 6 til 8 gram protein og en fuld-størrelse bar skal have mindst 10 til 12 gram. Højt proteinindhold er god, da dette vil hjælpe mæthed, mens en bar højt indhold af sukker ikke vil være særlig påfyldning og kunne sparke cravings, der fører dig til at føle sig sulten igen.

Gør din egen

I stedet for at stole på næringsindholdet i store-købte protein barer, kunne du prøve at lave dine egne, så du kan justere den ernæringsmæssige profil. Diætist Anne Mauney foreslår nøddeagtig protein granola barer, lavet med havre, valleprotein pulver, nødder, tørret frugt, frø, chokolade, chips, kokos, jordnøddesmør, ahornsirup eller honning og æg. Disse ingredienser kan ændres så de passer til dine egne behov.

At finde en balance

Protein barer er ideelt, når du er på farten og pressede på for tiden, men de bør ikke være en væsentlig kilde til protein og næringsstoffer i din kost, bemærker Ruth Frechman af Academy of Nutrition og diætetik. Du har stadig brug for masser af frugt, grøntsager og fuldkorn. Frechman understreger også, at proteinet bar du vælger ikke ligegyldigt for meget, så længe det passer ind i dit samlede kalorieindtag for dagen.


relaterede artikler