Hvad er de sundhedsmæssige fordele af Baking Soda for fordøjelsen?

May 21
Hvad er de sundhedsmæssige fordele af Baking Soda for fordøjelsen?

Smertefulde fordøjelsesproblemer, der rammer efter en tung eller krydret måltid kan gøre dig ulykkelig. Hvis du vil have hurtig lindring, men har ikke nogen over-the-counter antacida på hånden, så tjek dit spisekammer for en kasse med bagepulver. Kendt videnskabeligt som natriumbicarbonat, bagepulver er en billig og effektiv hjem afhjælpe, som du kan bruge til at styre lejlighedsvis fordøjelsesbesvær eller halsbrand. Hvis du er på en natrium-diæt, konsultere din læge, før du bruger bagepulver til at behandle problemer med din fordøjelse.

Dårlig fordøjelse

Fordøjelsesbesvær, lægeligt kendt som dyspepsi, er en samlebetegnelse for en række symptomer, herunder følelsen af ​​fylden før et måltid, generende fylde efter et måltid, kvalme, oppustethed og brændende eller smerter mellem den nedre ende af brystet knogler og navlen. Fordøjelsesbesvær er helt almindeligt blandt voksne og kan forekomme én gang i et stykke tid eller så ofte som hver dag, ifølge National Institute of Health National Digestive Diseases Information Clearinghouse. Bagepulver er med til at nedbryde fedtstoffer og madrester, hvilket gør dem lettere at fordøje og beroligende uroen i maven.

Halsbrand

Halsbrand, også kendt som syre refluks, er en brændende fornemmelse lige under, eller bag, dit brystben, der spreder op til spiserøret. Den ubehagelige, brændende fornemmelse opstår, når bandet af muskel i slutningen af ​​spiserøret ikke lukker tæt nok, så mavesyre og delvist fordøjet mad at krybe tilbage op i din hals. Næsten alle oplever halsbrand på et eller andet tidspunkt, hvilket kan gøres mere alvorlige af hiatal brok, graviditeter eller visse medikamenter. Bagepulver neutraliserer overskydende syre i din mave, lægge ud den flammende fornemmelse i brystet og halsen. Se din læge, hvis du oplever alvorlige halsbrand mere end to gange om ugen; du kan blive ramt af gastroøsofageal reflukssygdom eller GERD.

Blanding og frekvens

Brug bagepulver til at behandle fordøjelsesproblemer såsom fordøjelsesbesvær og halsbrand er så simpelt som at blande en afrundet teskefuld bagepulver i en 8-ounce glas varmt vand fra hanen. Rør kraftigt, indtil alle de bagepulver opløses og hurtigt drikke blandingen. Hvis dine fordøjelsesproblemer fortsætte eller vende tilbage, kan du drikke denne bagepulver og vand blanding hver to timer, indtil ubehaget passerer.

Advarsel

Mens bagepulver er et typisk sikker og effektiv hjem afhjælpe for almindelige fordøjelsesproblemer, det er ikke for alle. Fordi bagepulver indeholder en masse af natrium, bør du konsultere din læge, før du bruger det som en behandling for fordøjelsesbesvær og halsbrand, hvis du er over 60 eller har forhøjet blodtryk. Desuden er bagepulver ikke beregnet til at være en langsigtet løsning for vedvarende fordøjelsessystemet vanskeligheder. Undgå at bruge bagepulver i mere end en uge.


relaterede artikler