Kiropraktik behandling for degenerative disc disease & Gigt i Back

October 30

Degenerative disc sygdom er en aldersrelateret tilstand, der skader de diske i rygsøjlen. Med den rette behandling, vil rygsmerter forårsaget af denne betingelse forbedre. Gigt i ryggen er en betændelse i leddene, der kan forværre over tid. Selv om disse er to forskellige forhold, kan kiropraktik behandlinger bruges til at styre begge.

Massageterapi

Massage terapi kan anvendes til behandling af degenerative disc sygdom og gigt-relaterede rygsmerter. Massage forbedrer blodcirkulationen, og lindrer betændelse i leddene.

Kolde terapi

Kolde terapi er almindeligt anvendt i kiropraktik klinikker, fordi den reducerer ledbetændelse. Det letter også smerter forbundet med sådanne tilstande som gigt og degenerative disc sygdom.

Spinal Manipulation

Spinal manipulation bruges af kiropraktorer til behandling degenerative disc sygdom og gigt i ryggen. Under behandling, kiropraktorer bruge manipulerende teknikker til at justere rygsøjlen og frigive små lommer af gas i hvirvlerne.

Akupunktur

Akupunktur er en traditionel kinesisk medicinsk praksis, hvor engangs nåle indsættes langs nervebaner i kroppen til at forbedre strømmen af ​​energi og stimulere frigivelsen af ​​naturlige smertestillende medicin.

RADIOFREKVENSABLATION

Radiofrekvens ablation bruger varme energi til at ødelægge nerverne i leddene. Denne behandling er en kortsigtet løsning for folk, der lider af kroniske rygsmerter forårsaget af sådanne tilstande som gigt og degenerative disc sygdom.

Patient Education

En kiropraktor kan rådgive hans eller hendes patienter på sådanne livsstilsændringer som motion, kropsholdning ændringer og vægttab at forbedre tilstanden af ​​ryggen, samt reducere eller fjerne smerter fra degenerative disc sygdom og gigt.


relaterede artikler