Hvordan man kan bære en Paillet kjole med en Denim Shirt

October 2
Hvordan man kan bære en Paillet kjole med en Denim Shirt

En paillet kjole er en erklæring brik, men det betyder ikke, at du ikke kan style det på en række nye måder. Løft dette punkt fra blot lyst til helt fantastiske ved at kombinere den med kontrasterende elementer. Balance glam af pailletter med robusthed af denim for et færdigt produkt, intriger øjet - og scorer store mode point.

Cool Contrast

Start med en søjle-stil paillet kjole - neutrale, som sort, metallic og Brights, såsom fuchsia eller kobolt, hold smukt med denim. Tænk på din skjorte som en jean jakke og smide på en mellem- til mørk-wash denim button-down; forlade skjorte åben og rul ærmerne op for en luftig look. Vær sikker på at tilføje en favnfuld af armringe og lace-up ankelstøvler til lidt kant. Bær denne cool combo til alt fra en skole dans til en nytårsaften fest.

Casual Land

Tag et land tilgang ved at binde en knappet denim skjorte på din talje. Vælg en skjorte med en nødlidende finish for ekstra ægthed og parre den med en kjole i elfenben, fløde eller blush pailletter. Rock dette look med ballet lejligheder eller cowboystøvler for at fuldføre ensemble, og glide på et par fjer øreringe eller antik-afslutning sølv bøjlerne. Denne dressy-møder-casual look er en vinder til en middag dato eller en aften med dans med pigerne.


relaterede artikler