Sådan Beregn for din Body Mass Index

October 16

Sådan Beregn for din Body Mass Index


En gennemsnitlig badeværelse skala kan anvendes til at afgøre, hvorvidt en person er overvægtig, men BMI er en mere præcis indikator. Det body mass index på en person vurderer deres samlede kropsfedt, og klart præsenterer det i form af et tal, der viser, om personen er undervægtig, normal, overvægtige eller fede. Body mass index er meget let at beregne.

Instruktioner

1 afvejes dig selv på en badevægt til at få en base idé om, hvad du vejer. Enhver korrekt kalibreret badeværelse skala vil arbejde, men en digital skala vil give dig en mere nøjagtig aflæsning.

2 Mål din højde, mens stående tall mod en flad væg. Brug et målebånd til den mest præcise læsning. En lineal eller målestok vil være udsat for fejl, og ikke så nøjagtig som et målebånd.

3 Divider beregning højden af sig selv at få sin kvadratroden nummer. Brug inches, hvis du bor i USA, eller meter, hvis du bor i et land, der bruger det metriske system.

4 Divider din vægt med kvadratet antal din højde, som du beregnet. Optag din vægt i pounds, hvis du bor i USA, eller i kilogram for lande, der bruger det metriske system.

5 Gang resultatet med 703, hvis du har optaget din vægt og højde i pounds og inches. Antallet, der resulterer er din beregnede body mass index.

6 Brug aa body mass index chart at afgøre, hvad din status er. En ideel resultat vil være mellem 18,5 og 25. Kontakt din læge, hvis det resulterende tal er højere eller lavere end det, der er opført som et sundt resultat på body mass index chart. En læge vil være i stand til yderligere test for sundhedsmæssige problemer, der kan påvirke din body mass index resultater.


relaterede artikler