Anvendelser af psykologiske tests

October 17
Anvendelser af psykologiske tests

Psykologer bruger primært prøver at supplere eller assistere i forskellige faser af behandlingen. Testresultater anvendes sammen med kliniske diskussioner til at hjælpe dig flytte fra en fase af behandling til den næste. Tests, der måler symptomer give et billede af, hvad der skal ændres, og prøvninger, der afslører unikke træk giver psykologen en idé om, hvordan man kan hjælpe dig. Fra den indledende vurdering lukning af behandlingen, testresultater give vigtige oplysninger, der holder den terapeutiske erfaring af relevans for dig.

Vurdering

Psykologer anvender test i løbet af en af ​​dine knytnæve par sessioner til at vurdere dit problem. En psykolog tests på dette punkt at supplere sin kliniske samtale og at bestemme sværhedsgraden, varigheden og omfanget af dine problemer. En test som Beck Depression Inventory, for eksempel, hjælper med at gøre disse målinger.

sætte mål

Psykologer bruger testresultaterne til at hjælpe dig sætte mål for forbedringer. Psykologer anvender usædvanlige resultater, såsom en høj forekomst af depression, at udvikle specifikke og målbare mål. Mål som "reducere ofte af depression til halvdelen af ​​det oprindeligt opdaget" er klare og kan måles for at vise forbedring.

Bestemmelse Interventioner

Psykologer bruger også prøver at identificere de mest effektive interventioner for dig. Personlighed tests, såsom Myers-Briggs Type Indicator, kan afsløre meget om, hvordan du tænker og den måde du relatere til andre mennesker. Disse test afslører dine styrker såvel som dine svagheder. For eksempel, hvis dine testresultater viser, at du er en meget analytisk person kan interventioner såsom læsning og rationel analyse af problemerne være effektiv i at hjælpe dig foretage de ønskede ændringer.

Gennemgang fremskridt

De fleste psykologer bruger test som en måde at gennemgå, hvad du har opnået i behandling. Hvis du scorede højt på Beck Angst Inventory i din indledende vurdering, re-tage testen tre måneder senere kan afsløre lavere angst og give dig momentum til at holde arbejdet.

Lukning

En psykolog ikke ønsker at holde dig afhængig af hende. Hendes mål er at opbygge din kompetence og tillid, så du kan styre dine problemer på egen hånd. Psykologer bruger ofte test som en måde slutter behandling. Tests resultater anvendes som bevismateriale i at lukke diskussioner om de fremskridt, du har opnået.


relaterede artikler