Hvordan man behandler Angina med naturmedicin

June 6

Angina er en tilstand, som kan forenkles ved enhver form for ubehag eller tryk inden brystet. Typisk angina forårsaget af dit hjerte muskler ikke modtager nok blod, og dermed følelsen af ​​smerte eller ekstrem tryk kan forekomme. Dog kan angina også ske i forskellige dele af kroppen, såsom inden for din ryg, arme og kæbe. I alvorlige tilfælde, kan angina være et symptom på hjertesygdomme, som er forårsaget af plak opbygning i dine arterier. Mens regelmæssige besøg hos din læge er påkrævet med denne betingelse, der er naturlige retsmidler, der kan hjælpe fremskynde din helingsprocessen.

Instruktioner

1 Forbruge 3 tsk. frisk citronsaft dagligt til behandling af angina. Hvis smagen er for stærk for dig, fortyndes citronsaft med 2 til 3 ounce vand. Citronsaft er kendt for at hjælpe med at behandle dit hjerte ved at forhindre kolesterol opbygning i dine skibe.

2 Bland 1 spsk. af honning med 2 tsk. citronsaft i 4 oz. vand. Bland disse ingredienser til et minut eller to og forbruge hver aften inden jeg går i seng. Hvis smagen er for stærk, simpelthen fordoble mængden af ​​vand, hvilket gør det 8 oz. i stedet for 4 oz.

3 Forbruge en hel grapefrugt på daglig basis til behandling af angina. Pink eller hvid grapefrugt vil fungere fint. Grapefrugt har vist sig at have gavnlige egenskaber for et sundt hjerte, og derfor bør spises hver dag.

4 Tilføj to hvidløg knopper med 8 oz. af frisk mælk. Placer disse ingredienser i en gryde og kog ingredienserne indtil mælken begynder at koge. Lad blandingen koge i flere minutter, men sikre, at det ikke brænder. Tag gryden fra varmen og knuse hvidløg knopper i mælken. Drik denne blanding hver anden dag til behandling af angina.

5 Forbruge 1 tsk. af rå løg saft hver morgen til behandling af angina. Nogle finder smagen af ​​rå løg saft til at være for stærk, så sørg for at have et helt glas vand at drikke umiddelbart efter at tage dette middel. Også, forbruge løg saft på tom mave at have de bedste resultater.

TIPS

  • Ryg aldrig med denne betingelse, fordi det kan gøre det meget værre. Undgå også koffein og andre rødt kød.
  • besøge altid lægen regelmæssigt, når du har denne tilstand, og også bede din læge om lov, før du begynder nogen af ​​disse naturlige midler.