De bedste naturlige helbredelsesmetoder for højt blodtryk

June 28

De bedste naturlige helbredelsesmetoder for højt blodtryk


Højt blodtryk er en kardiovaskulær sygdom, der ikke altid tilstedeværende symptomer og kan medføre dødsfald hvis de ikke behandles. Læger normalt ordinere medicin til behandling af forhøjet blodtryk, men nogle gange patienter lede efter de bedste naturlige helbredelsesmetoder for at holde deres blodtryk under kontrol. Naturlige kur til gavn for patienten, fordi de kan lindre symptomerne og reducere mængden af ​​receptpligtig medicin personen tager.

Vitaminer

Vitaminer er en af ​​de bedste naturlige helbredelsesmetoder for højt blodtryk, da vitaminer hjælper til at sænke blodtrykket og støtte i at forbedre den generelle sundhed. Nogle vitaminer, der reducerer forhøjet blodtryk er calcium, kalium og magnesium. Mange mennesker, der har forhøjet blodtryk ofte ikke får nok calcium, der styrker knogler og muskler. Hvis du har forhøjet blodtryk bør du også øge dit daglige kaliumindtagelse da kalium nedsætter blodtrykket og sikrer korrekt muskel- og nervefunktion. Natrium er også en vigtig faktor, og bør indtages i moderate mængder, fordi det påvirker kroppens vandbalance. Mennesker, der spiser en masse af natrium generelt fastholde mere væske, som kan øge blodtrykket. En anden vitamin læger anbefaler for højt blodtryk er magnesium, fordi det afslapper muskler og kapillærer, reducerer hjertebanken og hjælper med blodgennemstrømningen. Nogle patienter også tage magnesium natten, fordi de mener, det hjælper dem til at sove bedre, hvilket er vigtigt for følelse udhvilede og holde kroppen fungerer normalt.

urtekosttilskud

En anden naturlig kur mod blodtryk, der fungerer godt for nogle mennesker er naturlægemidler kosttilskud. Herbalists foreslår at bruge kosttilskud såsom ingefær, tjørn bær og ginkgo biloba. Ingefær rod har evnen til at sænke blodtrykket ved at forbedre cirkulation og afslappende muskler. Hawthorn bær hjælper med blodgennemstrømningen og styrker arterier og kapillærer. Ginkgo biloba er meget brugt til blodcirkulationen og stigende oxygenniveauer.

andre metoder

Udøver mindst 30 minutter om dagen tre til fem gange om ugen kan drastisk lavere blodtryk uden medicin, fordi motion forbedrer den generelle sundhed og hjerte-kar-styrke. En anden naturlig måde at få bedre blodtryk aflæsninger er at se stress.Try dyb vejrtrækning øvelser eller afslappende massage til at slappe af og fjerne stress. Folk, der ryger og indtager store mængder alkohol og caffiene generelt har forhøjet blodtryk og kunne reducere deres symptomer ved at undgå disse ting.