Naturlige helbredelsesmetoder for en Menstruation Migræne

November 28

Menstruation migræne er ofte udløst af svingende hormonniveau, der typisk sker lige før menstruationen, hvor østrogen og progesteron niveauet falder. Kvinder vil måske bemærke en sammenhæng mellem ankomsten af ​​deres perioder, og dannelsen af ​​en migræne. Naturlige helbredelsesmetoder for migræne kan omfatte urter, afslapning terapi og temperatur terapi.

temperaturbehandlinger

Bruge forskellige varme og kolde omslag, og pakninger på kroppen og pande at lette smerten og trykket af migræne. Påfør et køleelementet straks panden, hvis du begynder at opleve en migræne. Ifølge bogen, "Alternative Retsmidler for fælles lidelser", isposer virker ved at stramme blodkarrene i hovedet, hvilket reducerer hævelse, der ledsager migræne.

Placer en varm pude eller varm fugtet håndklæde på følsomme og trætte muskler til at lindre smerter, der kan ledsage en migræne. Dette kan også hjælpe med menstruation kramper.

afslapning teknikker

Prøv at slappe af, hvis du føler en migræne kommer på. For de fleste mennesker, emotionelle faktorer bidrager til migræne smerte. Mindske disse ved at meditere, visualisere en afslappende scene, og dyb vejrtrækning. muskelafspænding Progressive er et nyttigt redskab til at slappe af i kroppen og lethed symptomer på migræne hovedpine. Yoga, meditation bånd og bøger alle giver nyttige værktøjer i forbindelse med behandlingen af ​​migræne.

Ingefær og Matrem

Ifølge "The Doctors Book of plantestoffer retsmidler", Matrem er et godt valg, når det kommer til at lindre smerten ved migræne. Det kan bruges som en forebyggende foranstaltning ved at tage 125 mg. en dag. Sammen med at hjælpe til at forebygge migræne opstår, Matrem hjælper også med symptomerne, når migræne er startet. Det hjælper med at reducere kvalme, opkastning og lysfølsomhed. Det har også en udtalt anti-inflammatorisk virkning ligner aspirin, der arbejder som en vasodilator.

Ingefær er nyttig til at styre kvalme, der ofte opstår med migræne. Lav en simpel ingefær te ved at kombinere en teskefuld hakket op ingefær med en kop kogende vand, stejle i 10 minutter, stamme og drikke for at dulme din mave.

Mens urte og fysiske behandlinger kan fungere godt i behandling menstruation migræne, hvis du hele tiden er plaget af migræne under dit menstruation, skal du kontakte din læge for flere behandlingsmuligheder.


relaterede artikler