Låret Øvelser i en Pool

January 22
Låret Øvelser i en Pool

Når du leder efter en måde at ændre din låret træning og ophold cool på samme tid, udøver i puljen kan være lige hvad du leder efter. Selvom vandet er indbygget modstand, udøver i puljen er lav effekt og dermed let på dine led. Bare fordi du har det sjovt i vandet betyder ikke at du ikke arbejder ud - ben øvelser i puljen pakke en kraftfuld punch.

Varmer op

Som med jord motion, varmer op før du hopper i din motion rutine er afgørende. Gå rask eller jogge - i eller ud af puljen - i omkring fem minutter, eller svømme et par omgange, før du begynder at målrette dine lår. Swing ene ben i ca. 30 sekunder, starter lavt og gradvist øge højden af ​​swing, at få disse lårmusklerne varmet op. Skift til det andet ben, før du starter din træning.

Løft It Up

Du har måske allerede udføre ben elevatorer på gulvet, men gør dem i puljen giver mulighed for at tilføje ekstra modstand fra vandet. Stå med ryggen ved siden af ​​poolen, så du kan holde på at holde balancen og derefter løfte det ene ben lige ud til din side, så højt som er behageligt. Gør to sæt af 10 gentagelser og derefter skifte ben. Gå tilbage til den første kamp, ​​og løft den til indersiden, så det krydser foran din stabile ben til at arbejde din indre lår, for to sæt af 10. Gentag med det andet ben. Dybden af ​​vandet ikke er for vigtig, når du laver disse øvelser; Men det skal være højere end du kan løfte dit ben, så du støder modstand på alle punkter. Talje-høj vand typisk er tilstrækkeligt, hvis du ikke kan lide dybt vand. Brug ankel vand vægte eller indpakning en noodle omkring din ankler tilføjer modstand mod denne øvelse.

Jumping

Hoppe i vandet er mere sikkert for dine led end at hoppe på land; det kan reducere mængden af ​​vægt dine led bære med op til 90 procent, ifølge den amerikanske Rådet om øvelse. Du kan gøre squat spring, der arbejder din quadriceps og hamstrings, på samme måde, du ville gøre squat hopper på land. Vandet skal være om taljen dyb eller lidt højere; dog bør det ikke komme over dit hoved, som du squat. Hold dine arme ud til siden eller lige foran dig og squat, men tillader ikke dine knæ til at bevæge sig forbi tæerne. Hæv dine arme over hovedet og hoppe op til at lande i en anden squat. Gentag 10 gange. Side hopper også arbejde din indre og ydre lår. Squat halvvejs ned og derefter hoppe omkring to fødder til den ene side, at udvide det andet ben i en side lift som du lander. Gør fire hopper med hvert ben.

Du må ikke røre bunden

Hvis du er en stærk svømmer, komme i den dybe ende til nogle mere lår-toning handling. At træde vande hjælper med at opbygge dine lår muskler, især hvis du prøver en K-slidbane bevægelse. Lav små cirkler med hænderne steady dig selv og derefter sparke en lige ben op til taljen niveau, mens peger den anden tå ned mod bunden af ​​bassinet. Hold i omkring fem sekunder, og derefter skifte. Gør to 30-andet sæt. Sprællemænd hjælpe også engagere dine lår, især hvis dine fødder ikke røre bunden. Bounce i vandet, ved hjælp af dine arme for nogle løft, og flytte dine ben ind og ud, som om du laver sprællemænd. Spænd dine mavemuskler til at holde dig fra at tippe fremad eller tilbage. Udføre to sæt af 10 gentagelser.


relaterede artikler