Er Rusty Bagning Pander Usunde?

July 28
Er Rusty Bagning Pander Usunde?

Bagning pander er sammensat af en række forskellige metaller og belægninger, der er designet til at hjælpe i bagning af den specifikke bagt godt efter eget valg. Mens rust potentielt kan harbor bakterier, som fører til lidelser såsom stivkrampe, kan en lille mængde rust eller misfarvning på din pande ikke være skadeligt, hvis du grundigt har skrubbet og renset panden, fjerne størstedelen af ​​rust og misfarvning på indersiden af gryden. Som oxiderer jern, der dannes rust på ydersiden af ​​metallet. Rust kan også danne for jern- øvrige legeringsmetaller, såsom stål.

Sundhed Bekymringer og Coating

Mens rustent jern er ikke en ideel bagning overflade, din store bekymring, hvis du bemærker rust dannes på indersiden af ​​din gryde skal være med hensyn til belægningen på din pande. Mens mange jern og støbejern pander ikke har en belægning, andre mere billigt lavet pander og gryder med nonstick overflade indeholder skadelige kemikalier, som kan skalle af i din mad, når der dannes rust på indersiden af ​​din pande. Som et resultat, hvis nogen af ​​dine pander har en forudgående belægning og rust formning, smide dem ud med det samme. Hvis ikke, så rust, som du har at gøre med er simpel jern rust og kan rengøres.

Scrub og Sand

Hvis du har bemærket rust på din jern og stål bradepande, er det muligt for dig at fjerne hovedparten af ​​den eksterne rust ved hjælp slibende puder og pimpsten renere. For at starte, gælder renere til den del af gryden, som du ønsker at rense. Gnid stedet fast og grundigt med en slibesvamp, indtil rust begynder at skalle af. Skyl gryden ud for at se, om der er nogen rust venstre. Hvis der er rust venstre, bliver du nødt til sand gryden ved hjælp af våd / tør sandpapir. Fugt panden, før du bruger sandpapir, anvender den fast og bruger flere stykker af sandpapir, indtil du har fjernet rust.

Krydderi

Når du har fjernet rust fra din bagning pander, er det vigtigt, at du sæson gryden til at sikre, at rust ikke vil vende tilbage. Krydderier forhindrer metaller fra oxiderende ved at forhindre fugt og ilt i at komme på den eksponerede metal. Til sæsonen din gryde, dække det med fedt, fedt eller olie før bagning for at forhindre det fra oxiderende. Når du har renset din pan efter bagning det, genanvende en lille mængde af olie eller fedt før dækker din pande og sætte det væk.

Forsigtighed

Mens rustne fade kan renses og genbruges, vær forsigtig, når madlavning med en rusten bradepande. Hvis du opdager rust, der skaller på indersiden af ​​gryden, skal du ikke bruge det. Mens rust er en bekymring for nogle bagere, en anden mere presserende bekymring er den type metal, som du bruger til at lave mad med, og hvis det er udvaskning i mad, mens opvarmet. Visse billig køkkengrej er sammensat med emalje belægninger, at chip og slides, siver ind i din mad og forårsager potentielle sundhedsrisici. Som et resultat, vil købe produkter af højere kvalitet hjælpe forsikre, at belægningen ikke chip off i din mad.