Hvad er en Gustatory Beslaglæggelse?

July 22

En smags- beslaglæggelse er en hjerne fejl, der forårsager den enkelte til at smage ting, nyresten & rsquo; t der. Nogle patienter, der beskæftiger sig med epilepsi har rapporteret hallucinogene smag eller fantom smag som en del af deres anfald. Disse varianter kan være alt, men mest almindeligt er rapporteret som ubehagelige og metallic.

Kramper

En beslaglæggelse er en fejlfunktion i hjernen, der er forårsaget når de elektriske signaler i forskellige dele af hjernen gå skuddermudder og forårsage en afbrydelse af normal hjernefunktion. Ifølge Epilepsi Foundation, er der mange typer anfald. Grand mal anfald eller generaliserede tonisk kloniske anfald er de mest alvorlige, hvilket resulterer i kramper og manglende bevidsthed. Nogen lider en petit mal eller absencer kan synes at være bevidst og opmærksom, men i virkeligheden kan være helt uvidende. Fanget i en slags vågen bevidstløshed, vil absencer patient har ingen erindring om begivenheden. En simpel partiel anfald er sværere at diagnosticere, da patienten aldrig mister bevidstheden.

Smple partielle anfald

Smagsmæssige anfald er ofte en del af simple partielle anfald. Ifølge en undersøgelse rapporteret i "Brain, A Journal of Neurology" i 1987, er SPS'erne forårsaget, når der er en elektrisk forstyrrelse i kun en lille del af hjernen. Afhængigt af området, kan disse anfald forårsage fantom smag, visuelle og akustiske hallucinationer, følelse af angst og endda en følelse af d & eacute; j & agrave; vu.

smagsmæssige Kramper

Smagsmæssige anfald er forårsaget af en elektrisk forstyrrelse i hjernen. Ifølge 1987 undersøgelse i "Brain, A Journal of Neurology," de kan fremkaldes i de ramte individer ved at stimulere hippocampus og amygdala. Andre virkninger af denne type af stimulation er orale bevægelser, ansigts tics og krumspring og savlen.

Diagnose

Simple partielle anfald er meget vanskelig at diagnosticere. Et diagnostisk værktøj kaldes en stereoelectrocencephalography eller SEEG for korte. Dette værktøj bruger elektroder implanteret dybt i hjernen. Disse elektroder registrerer al hjernefunktion, både beslaglæggelse og normal aktivitet, i en periode på 7 til 10 dage. Denne test giver et klarere billede af hjernens funktion og dysfunktion for en bedre diagnose.

Behandling

Hvordan denne type anfald behandles afhænger i høj grad af, hvorfor problemet er opstået. eMedicine skitserer mange årsager til SPS. Hvis gustatoriske anfald skyldes en medicin eller toksisk påvirkning, kan disse kemikalier justeres for at kompensere. Men hvis anfaldene skyldes hjerne anomalier, skader eller skader fra sygdomme som meningitis, kan behandlingen være vanskeligere. Patienten og lægen bliver nødt til at afveje fordelene ved anti-beslaglæggelse medicin med bivirkninger.