Regler for Junior High Volleyball

November 21
Regler for Junior High Volleyball

Volleyball spillet på junior high school niveau svarer til spillet spilles i den høje skole, gymnasium, faglige og olympiske niveauer. Der er dog nogle forskelle i antallet af spil, som unge spillere på dette niveau kan spille i en given sæson eller i en uge i løbet af sæsonen. Højden på nettet kan også sænkes, hvis teammedlemmer af konferencen er enige.

Regelmæssig-Season Kampe

Junior high volleyball kan gå til at praktisere regelmæssigt og deltage i kampe, men antallet af disse kampe er begrænset hver sæson. For at forhindre de unge spillere fra at lægge for meget stress på knogler, led, muskler og sener, der går med den konstante hoppe nødvendige i sporten, kan holdene ikke spille mere end 14 kampe i grundspillet. Teams kan spille op til to kampe om ugen, men de kan ikke overstige det samlede beløb. Hvis en doubleheader er planlagt, anses det for en kamp, ​​og udelukker ikke et hold fra at spille en anden kamp denne uge.

match Format

Junior high volleyball kampe er holdt i en bedst-af-3 format. Det første hold til at vinde to spil vinder kampen. På junior high niveau, er spil, der spilles til 15 point. Langt størstedelen af ​​junior high ligaer bruger rally pointsystem. I rally scoring, er et punkt tildeles begge hold efter bolden er sat ud af spillet. Hvis det servende hold vinder det punkt, det bliver et punkt på resultattavlen og bevarer tjene. Hvis det modtagende hold vinder det punkt, det bliver et punkt og tjener tjener.

I nogle tilfælde er side-out scoring anvendes til at bestemme udfaldet af kampe. I den type match, det servende hold får et point og holder tjene, hvis den vinder det punkt. Men hvis det modtagende hold vinder det punkt, det kun bliver, jo tjene og ikke får et punkt tilføjet til resultattavlen.

Højde på Net

Nettet i junior high volleyball bestemmes af International Volleyball Federation. Organisationen har ordineret højden i netmaskerne til drenge og piger, der er 13 og 14 skal være 7 fod 4 1/8 inches høj. Drenge og piger, der er 12 og under, bør bruge et net, der er 7 fod høj. Men hvis alle medlemslande hold i en konference enige, højden af ​​nettet kan sænkes til 6 fod 4 inches, hvis det skønnes, at højden er passende for færdighedsniveau af deltagerne.


relaterede artikler