Naturlige helbredelsesmetoder for prostatakræft

June 6

Prostatakræft er en smertefuld og almindelige form for kræft, der kun findes hos mænd, og er relateret til en række kendte og ukendte faktorer. Da mange naturlige stoffer er til gavn for prostata sundhed og har kræft hæmmende egenskaber, der er potentiale for en naturlig kur mod prostatakræft.

typer

Naturlige kur for prostatakræft omfatte urte terapi, mad terapi, mineraler, livsstil og motion, og stress reduktion teknikker.

Urter

Urter, der anvendes som naturlige helbredelsesmetoder for prostatakræft omfatter Savpalme og pygium. Disse virker direkte på den liggende at reducere udvidelser. Anti-cancer urter såsom Essiac og grønne te kamp kræft systemer på et bredere spektrum.

Foods

Visse fødevarer kan være naturligt prostata cancer kur. Broccoli og tomat indeholder forbindelser, som påvirker prostata og kræftceller. Disse forbindelser er også fundet i Maitake og shitake svampe.

Mineraler

Selen og calcium er stærkt udnyttet af kroppen, mens bekæmpelsen af ​​kræft. Begge bør være en integreret del af enhver fysisk prostatakræft kur planen.

Levevis

Motion frigiver stærke kemikalier i kroppen, som hjælper i kampen mod kræft og stress reduktion teknikker såsom meditation øge den generelle immunforsvar.