Naturlige helbredelsesmetoder for angst angreb

April 21

Under en angst eller panik angreb er en skræmmende oplevelse; gentagne angreb kan være forstyrrende for dit liv. Mange mennesker søger konventionel behandling for angst angreb, men der er naturlige helbredelsesmetoder, der fungerer lige så godt. Når du ved mere om de naturlige helbredelsesmetoder for angst kan du vælge hvilken der er bedst for dig.

Skullcap og Valerian

Urterne kalot og baldrian er blevet anvendt til behandling af angst. Baldrian er generelt sikker. Det beroliger nerverne, hurtig puls og muskelkramper. Det fungerer også som en mild beroligende. I nogle mennesker baldrian kan forårsage hyperaktivitet, men det er sjældent. Kalot styrker nervesystemet og lindrer angst eller spænding. Disse to urter kan anvendes sammen eller separat.

Lady Slipper og Linden Blossom

Denne blanding af urter dame tøffel og lind blomstre anvendes til behandling af angst, søvnløshed og irritabilitet. Det har en beroligende og lindrende effekt på en person, der har en angst angreb. Når det bruges regelmæssigt, kan det øge en persons evne til at håndtere stress og spændinger.

Aromaterapi

Duften af ​​visse æteriske olier kan have en beroligende virkning. Lavendel, geranium og bergamot, for eksempel, kan fremkalde ro. Du kan blande disse tre olier sammen i et luftfartsselskab olie såsom sød mandelolie eller fersken kerne olie. Du kan også bruge dem individuelt. Brug en aromaterapi duft diffuser at drage fordel af den beroligende effekt af disse æteriske olier.

Vitaminer og mineraler

Tag en multivitamin at hjælpe med at sikre, at du ikke er mangelfuld i eventuelle vitaminer og mineraler. En ekstra B-kompleks-vitamin kan være særligt nyttige. B-vitaminer gavn nervesystemet og når de tages regelmæssigt kan reducere hyppigheden af ​​angstanfald. Du kan også ønsker at øge dit indtag af aminosyren L-tryptophan og mineralet magnesium. Det er en god ide at tjekke med din læge for at sikre eventuelle vitaminer og kosttilskud, du overvejer er passende for dig.