Kylling Comb for knæsmerter

March 30

Kylling Comb for knæsmerter


Gigt er en af ​​de mest almindelige klager, ortopædiske læger støder på. Knæet er særligt modtagelige for denne ødelæggende sygdom, hvor brusk dækker knæleddet langsomt eroderer væk og efterlod knogle til at skrabe smertefuldt på knoglerne. Behandling slidgigt i knæet har altid været en tricky business, som når det er fastslået, arthritis er ikke en sygdom, der kan helbredes.

En af de seneste opdagelser til behandling af arthritis i knæene er anvendelsen af ​​hyaluronsyre, som er afledt af de kamme af kylling. Ved at injicere dette stof i knæleddet, kroppen bruger det som en form for bio-smøremiddel, overtrækning knoglerne og lade dem glide glat snarere end risten sammen.

Betydning

Relieffet tilvejebragt af hyaluronsyre, også kaldet Synvisc, er den mest betydningsfulde aspekt ved injektion. Ved at opbygge en forsyning af Synvisc over en periode på uger, kroppen begynder at optage væsken i de fælles rum i knæet, fylde den med den glatte væske, derefter fungerer som en improviseret brusk udskiftning. Knæskallen, som skal glide ind i femorale rille af underbenet knoglen at bøje korrekt, kan bevæge sig jævnt over toppen af ​​knoglen, som det gjorde før gigt spiste væk sund brusk. Dette skaber en indstilling af smerte, som er den vigtigste og mest betydningsfulde resultat af injektionerne.

En anden betydelig resultat af denne injektion er den forsinkelse eller aflysning af behovet for kirurgi. I nogle tilfælde kan patienterne fortsætte Synvisc injektioner og aldrig nødt til at have deres knæ opereret for smertelindring.

Administration

Kylling kam derivat, Synvisc, er i flydende form. Patienten kan have indsprøjtningen i lægens kontor. Knæet vil blive renset og en antiseptisk opløsning påføres på injektionsstedet. I nogle tilfælde en bedøvende middel kan injiceres i huden omkring injektionsstedet, som nålen, der bruges til at injicere Synvisc er meget stor, undertiden så stor som 18 gauge. Nålen indsættes i midten af ​​knæleddet, og Synvisc, sædvanligvis en stor mængde, injiceres langsomt i rummet under knæskallen.

Injektionen er ubehageligt og patienten skal hvile i et par dage efter injektionen for at tillade medicinen til at absorbere og det fælles at helbrede fra irritation af injektionsstedet. Denne procedure vil blive udført en gang om ugen i fem uger, på hvilket tidspunkt bør mærkes den fulde virkning af medicinen.

Varighed

Varigheden af ​​virkningen af ​​Synvisc varierer. Ligesom ikke to patienter er ens, vil denne behandling aldrig påvirke to personer nøjagtig det samme. Men forsøgene har været lovende. I nogle tilfælde har injektioner af Synvisc varede i op til et år eller mere. I disse tilfælde kan patienten ofte blot vende tilbage til yderligere behandling, når kroppen har helt absorberet medicin - og dermed forsinke kirurgi på ubestemt tid. I de fleste tilfælde patienter se nødhjælp fra Synvisc fade overalt fra seks måneder til et år, og skal vende tilbage til flere behandlinger.

For nogle patienter, er der ingen lindring fra injektioner af Synvisc, og kirurgi kan være den eneste mulighed. Men for dem, der lider slutstadiet slidgigt, er det bestemt værd at prøve injektionen før forsøges større operation.

Misforståelser

Et af de fælles misforståelser om Synvisc injektion er, at det er en kur mod slidgigt. Det er ikke. Der er ingen kur mod gigt. Når patienternes knogler har forværret til det punkt, hvor der er behov disse injektioner, er der ingen helbredelse. Skaden på dette tidspunkt er blevet gjort, og nu patienten simpelthen arbejder med skader kontrol.

Vægttabet, spise fødevarer, der er rige på calcium, såsom broccoli og spinat, få ordentlig øvelse, og gør fysisk terapi er alle skridt, der kan og bør tages, mens du tager de Synvisc injektioner. Men husk, dette er ikke en kur, overhovedet - kun en lettelse.

Advarsel

Der er hyaluronsyre kosttilskud til rådighed nu i nogle former i håndkøb, eller til veterinær brug. Forsøg ikke og selv-behandle dine knæ med disse produkter. Tager hyaluronsyre i drikkevarer kan eller ikke kan hjælpe over en lang periode, men nogle mennesker begår den fejl at tro, at de kan injicere sig selv med de produkter, der er tilgængelige for dyr. Dette kan være en dødbringende fejltagelse. Ikke alene er du risikere infektion af leddet ved hjælp af et produkt, der ikke er godkendt til mennesker, er du risikere at miste din lemmer på grund af denne infektion, og måske endda miste dit liv. Kun i hænderne på en læge, hvis du nogensinde indsende dig selv til injektioner af medicin i din knæleddet. Der er for meget på spil.


relaterede artikler