Brug Cinnamon for Cholestrol Reduction

December 16

I 2003 læger undersøgte, om cinammon kunne sænke blodsukkeret af mennesker, der har diabetes. Det syntes som om det gjorde, og det havde også lignende virkninger på kolesterol, hvilket nogle til at tro, cinammon var endnu en "magisk kugle" kosttilskud til at løse kolesterol problemer. Mens lægerne har været optimistisk cinammon potentiale medicinsk anvendelse, er der ingen endegyldige bevis siger det kan sænke kolesterol. Men inden for rimelighedens, betyder det ikke skade at prøve.

The Original Study

Læger undersøgte 60 patienter med type 2-diabetes i 40 dage. Folk tog et gram cinammon en dag, og som følge heraf havde signifikant lavere blodsukker, fedtsyrer i blodet, og LDL ( "dårlige") kolesterol, samt total kolesterol.

Cinammon effektivitet ved at sænke kolesterol er siden blevet tvivlede som følge af senere forskning. Men fordi cinammon ikke tilføjer kalorier og er sikker i små mængder (såsom den anvendte mængde i undersøgelsen), læger siger, at det er sikkert at prøve som led i en samlet plan til at sænke kolesterol.

Rådgivning fra Mayo Clinic

Dr. Thomas Behrenbeck, et hjerte specialist på Mayo Clinic, hedder det, at der ikke er noget endeligt beviser, der forbinder cinammon til en reduktion i kolesterol. I stedet anbefaler han bredere livsstilsændringer.

Sænkning dit kolesteroltal

Populære anbefalinger til at sænke kolesterol omfatter miste overskydende vægt, spise fødevarer, der er godt for dit hjerte (herunder frugt, grøntsager og hele korn fødevarer) og få masser af motion ifølge en lægens anvisninger. Mennesker, der ryger, bør holde op.

Recepter

Hvis du har forhøjet kolesterol, du sandsynligvis fundet ud af om det under en rutinemæssig fysisk undersøgelse. Din læge kan have du prøver kost og motion først, derefter gå videre til et receptpligtigt lægemiddel, hvis spise rigtigt og udøver mere fungerer ikke.


relaterede artikler