Typer af hudproblemer under øjnene

March 22
Typer af hudproblemer under øjnene

Huden omkring øjnene er meget sart. På grund af sin tynde natur og konstant udsættelse, huden i dette område har en højere risiko for at udvikle flere typer af hudproblemer. Men med den rette hudpleje, kan du bekæmpe nogle af disse almindelige problemer at genoprette den naturlige sundhed og udseendet af din under-øjne hud.

Dårlig hudtone

En ophobning af døde hudceller kan efterlade din under-eye-området ser kedeligt. Udsættelse for skadelige miljømæssige faktorer som solen kan skabe overflade hud misfarvninger som brune pletter, som kan være især almindelig på den tynde hud omkring øjnene. Kemiske exfoliants som alpha hydroxy syre og beta hydroxy syre kan hjælpe slippe af det øverste lag af hudceller til at reducere sløvhed og lette misfarvninger, rapporterer hudpleje ekspert Paula Begoun. Sådanne exfoliants er bedre end granulære, skrubbe exfoliants, som ofte også irriterende for følsom hud i nærheden af ​​dine øjne.

puffy Tasker

Mild hud betændelse fører til poser under øjnene, som ikke kun forringer dine øjne & # 039; udseende, men kan også gøre anvendelsen af ​​makeup vanskeligere. Selv om sådanne poser aren & # 039; t som regel et symptom på en medicinsk tilstand, Mayo Clinic siger, at de stadig kan forårsage "kosmetisk bekymring." For at reducere poser, klinikken tyder undgå allergi, som kan øge hævelser eller overbelastning i dit ansigt; sove med hovedet hævet over din krop; og cool komprimerer som en fugtig klud afkølet i køleskabet.

Tør hud

Områderne umiddelbart omgiver dine øjne er undertiden savnet, når du anvender dit ansigts fugtighedscreme, og deres sarte natur kan gøre dem særligt udsatte for dehydrering. Tør hud under øjnene kan gøre området mere modtagelige for skader, kan tage på en irriteret og rød udseende og kan gøre fine linjer og rynker mere synlige. Begoun foreslår at bruge en fugtighedscreme med effektive fugtgivende ingredienser, som glycerin.

Mørke cirkler

Mørke rande er en forholdsvis fælles hud problem for området omkring øjnene, i henhold til Columbia University & # 039; s sundhedsydelser. Universitetet siger, at de & # 039; re ofte forårsaget af vener, der mørkere overfladen af ​​huden, fordi huden er særlig tynd og gennemsigtig i nærheden af ​​dine øjne. For de bedste resultater, universitetet siger over-the-counter øjet cremer fomulated med alpha hydroxy syrer, retinol, vitamin K eller C-vitamin kan hjælpe kontrakt blodkar og tykkere din hud for en mindre mørk look.


relaterede artikler