Sådan Take Apart Mountain Bike forgafler

December 26
Sådan Take Apart Mountain Bike forgafler

Uanset om vedligeholdelse, reparation eller brugerdefinerede modifikationer, mountainbike ejere, der vælger at gøre disse ting selv bliver nødt til at lære, hvordan du fjerner forgaflen på deres cykler. Forgaflen af ​​cyklen er den del, der holder hjulet og gør det muligt at frit dreje uden afbrydelse. Kom arbejde på denne del af cyklen professionelt kan være dyrt. Gør det selv kan spare dig penge og en tur til cyklen værksted.

Trin 1

Skrue møtrikken holder bremsekablet til toppen af ​​bremsen forsamling. Unstring kablet fra forsamlingen.

trin 2

Fjern hjulet fra din ramme ved at skrue akselmøtrikker fra akslen bolten ved hjælp af en skruenøgle eller en skralde sæt. Træk hjulet af rammen og sæt den til side.

trin 3

Løsne bolten holder svanehalsen ind i hovedet røret ved hjælp af en unbrakonøgle og dreje bolten mod uret bevægelse. Denne bolt vender nedad på omdrejningspunktet i svanehalsen og peger direkte ned til din forgafler.

trin 4

Brug en gummihammer til forsigtigt banke bolten nedad for at hjælpe løsne svanehalsen fra kronrøret. Fjern svanehalsen og styret fra rammen.

trin 5

Fjern det øverste møtrik fra toppen af ​​hovedet rør under anvendelse af en skruenøgle og dreje den i retning mod uret. Fjern låseskiven ved at løfte det direkte ud fra toppen af ​​kronrøret. Fjern lejeskål ved at skrue den i hånden i retning mod uret fra toppen af ​​kronrøret.

trin 6

Fjern gaflerne fra rammen. Trække den nederste lejeskål fra bunden af ​​kronrøret.

Tips

  • Sørg for at lægge mærke til retningen af ​​de bærende ringe, før du trækker dem ud. Der er en kugle side og en ring side af hver lejering. Bolden side af lejet ringen er installeret vender ind i kronrøret med ringen udad.

Du skal bruge

  • Allen skruenøgler
  • Crescent skruenøgle sæt eller skralde sæt
  • gummihammer
  • Skiftenøgle

relaterede artikler