Usødet Coconut Flakes Ernæring

March 30
Usødet Coconut Flakes Ernæring

Mens der har været nogle rapporter om de sundhedsmæssige fordele ved kokos i kosten, American Heart Association anbefaler stadig du ser dit indtag på grund af dens indhold af mættet fedt. Det omfatter usødet kokosmel. Uanset om du spiser dem som en snack eller bland dem i din havregrød, bør usødet kokosmel spises med måde.

Koncentreret kilde til kalorier

A 1/4-cup servering af usødet kokosmel, hvilket er 15 gram, indeholder 100 til 110 kalorier. De usødet kokos flager er en koncentreret kilde til kalorier, hvilket betyder, at de har et højt kalorieindhold indhold i forhold til deres portionsstørrelse. Det betyder også, at de ikke er en meget påfyldning kilde til kalorier. For at holde dit kalorieindtag under kontrol, når de spiser fødevarer med et højt kalorieindhold optælling, ligesom usødet kokosmel, udmåle din del og sætte resten væk til en anden dag.

Overvejende Fedt og mættet fedt

Fedtindholdet er årsagen til den høje kalorieindhold tæller i usødet kokosmel. A 1/4-cup servering af flager indeholder 10 gram total fedt, med 9 af disse gram som mættet fedt. Nogle af mættet fedt i kokos er en mellemstor mættede fedt, som hæver både gode og dårlige kolesterol, i henhold til Academy of Nutrition og diætetik. Men højt indtag af mættet fedt, selv fra tropiske kilder som kokos, øger risikoen for hjertesygdomme, siger American Heart Association, og de anbefaler du begrænse dit indtag af mættet fedt fra alle kilder til mindre end 7 procent af kalorieindtag.

Carbs og protein

De usødet kokosmel indeholder en lille mængde af kulhydrater og protein. A 1/4-cup servering af usødet flager tilvejebringer 4 gram kulhydrater og 1 gram protein. Både kulhydrater og protein er vigtige næringsstoffer, din krop har brug for at fungere ordentligt. Kulhydrater giver energi, mens proteiner hjælpe med at bevare muskelmassen og gør enzymer og hormoner. Du bør få 45-65 procent af dine kalorier fra kulhydrater og 10 til 35 procent af dine kalorier fra protein.

Fosfor og jern

Usødet kokos flager er ikke en væsentlig kilde til vitaminer og mineraler, og mødes to procent af den daglige værdi for jern og 3 procent af den daglige værdi for fosfor i en 1/4-cup servering. Jern er et mineral nødvendig for at levere ilt til dine muskler og organer. Spise dine usødet kokos flager med en mad rig på C-vitamin, såsom jordbær, kan hjælpe dig med at absorbere mere af jernet i flager. Fosfor er også et mineral, der hjælper med dannelsen af ​​dine tænder og knogler.


relaterede artikler