Dormicum Patientinformation

December 19

Dormicum er varemærket på en receptpligtig medicin kaldet midazolam. Læger typisk ordinere Dormicum til sedation før et kirurgisk indgreb.

Fungere

Dormicum er kendt som et centralt nervesystem depressivt, hvilket betyder, at det sinker eller formindsker aktivitet i din hjerne og rygmarv. Dette giver dig mulighed for at falde i søvn og ikke huske noget, der sker i løbet af din procedure.

Geografi

Dormicum er ikke tilgængelig i USA, men bliver brugt i en række andre lande, herunder Argentina, Belgien, Brasilien, Bulgarien, Kina, Congo, Cuba, Egypten, Finland, Tyskland, Israel, Mexico, Rusland og Tyrkiet.

Forholdsregler

Fordi Dormicum vil du blive døsig, er det vigtigt, at du ikke køre bil eller betjene tunge maskiner i mindst 24 timer efter din procedure. Undgå at drikke alkohol eller anden medicin, der kan gøre dig døsig som beroligende midler eller antihistaminer i mindst 24 timer, foreslår Mayo Clinic.

Risici

De mest almindelige bivirkninger af midazolam medicin er opkastning eller kvalme. Centralnervesystemet depressiva udgøre en risiko for en potentielt livstruende tilstand kendt som respiratorisk depression eller hypoventilation, hvor din hjerne er i stand til korrekt at styre din vejrtrækning forårsager åndenød og en hurtig puls.

Overvejelser

Fordi stoffet er kendt for at forårsage skade på udviklingslandene babyer, læger begrænse brugen af ​​midazolam stoffer som Dormicum hos gravide kvinder. Hvis du har en historie af apnø, hjertesygdomme, hypoventilation, lungesygdom, kongestiv hjerteinsufficiens, glaukom eller nyre- eller leversygdom, kan det ikke være sikkert for dig at tage midazolam stoffer som Dormicum, advarer Mayo Clinic.


relaterede artikler