Hvad er den største belønning af Parenting?

December 2
Hvad er den største belønning af Parenting?

Rengøring, råben, de raserianfald, tårer, de alle føre dig til at spørge, "Hvorfor har jeg nogensinde blive forælder?" Raising børn er ikke en let opgave. Ikke alene har du nødt til at administrere dine børn gennem deres dag-til-dag liv, er det også op til dig at forme dem i de etiske, ansvarlige voksne, du vil have dem til at være. Mens du gør dette kan være hårdt arbejde, kan payoff være uoverskuelige.

Kærligheden

Fra første gang du sætter øjne på din sprællende nyfødte til den første gang dit barn siger ordene "Jeg elsker dig" til hendes tårer, når du slipper hende i skolen første gang, den ubetinget kærlighed dit barn har for dig, er uden tvivl den største belønning i forældrerollen. Klummeskribent Anna Quindlen udtrykker dette i en artikel til "The New York Times" kaldet den bedste del af Parenting. I enhver alder og stadie, vil dine børn har brug for dig, læne sig op ad dig og elsker dig. Det er den mest magtfulde erfaring mange vil have i deres levetid.

Den ansvar

At få børn er ofte, hvad tvinger voksne til at vokse op. Med en lille en, afhængigt af dig, kan du ikke gå ud hele natten eller træffe beslutninger, som vil påvirke dit liv på en negativ måde. Umodne påvirkninger og skyggefulde tegn vil sandsynligvis falde til vejkanten, som du nu har dit barn til at beskytte og pleje. Ved at gøre dette, får du ikke kun den tillid og kærlighed dit barn, men også en frisk respekt for dig selv. Nogle gange at have et barn kan være push voksne har brug for at begynde at behandle sig selv bedre, fordi de er nødt til at stå op og sætte et eksempel for nogen, der vil vide noget andet. Det er vigtigt at holde dem sikkert, skriver Nancy Lund for Globalgazette.com. Intet kan matche smerten af ​​en skade eller mistet barn, siger hun.

vækst

Ikke alene har du vokse som person, når du har og bag et barn, men du får at se, at barnet vokser fra spædbarn til teenager. Og disse faser er alle hårde i deres forskellige måder, men generelt, vil dit barns udvikling bringe dig glæde og stolthed, ifølge Charlotte Latvala, skriver for MSNBC s forældre sektion. Hjælpe dit barn til at overvinde udfordringer som de vokser år for år, til at navigere i sociale faldgruber, vil vise dig, hvordan smart og kærlig dette er du rejst bliver. Uddannelse ham om sociale og moralske spørgsmål bliver et forældrenes job af yderste vigtighed, meget gerne lære ham at gå eller bruge potte var, da du først startede denne forældrerollen job.

Den Connection

Børn kan være nogle af de mest skattede familiemedlemmer. De kan bringe voksne medlemmer sammen, ubevidst hjælpe glatte over enhver i sidste ende ligegyldig drama. De giver juble og glæde, når de besøger deres bedsteforældre og udvidede familier, og avle goodwill med deres naive optimisme og glade attitude, ifølge hjemmesiden Baby Centre. Selv når de er handler op, de voksne omkring bandet sammen om at løse problemet, for at hæve barnet. De siger, "Det tager en landsby at opdrage et barn" gælder både barnet og landsbyen. Børn bringe mennesker sammen som intet andet kan, og at forbindelsen til dit intime netværk kan være uvurderlige.


relaterede artikler