Sådan hurtigt med Protein Shakes for vægttab

August 6
Sådan hurtigt med Protein Shakes for vægttab

Når det kommer til at tabe sig, den vigtigste faktor er din kalorie balance. Du er nødt til at spise færre kalorier end du forbrænder at droppe pounds. Omfattende en slags fastende protokol i din kost kan være gavnligt, også, da det hjælper med at reducere dit kalorieindtag. Men hvis du ikke er klar til en fuld-on hurtigt, kan du prøve at drikke protein shakes i løbet af din faste perioder for at reducere sult veer.

Hveranden dag

En af de mest populære former for fasten er alternativ-dages faste, ifølge diætist Juliette Kellow i en artikel på weightlossresources.co.uk hjemmeside. Dette indebærer at spise, som du ville normalt en dag, efterfulgt af et meget lavt kalorieindhold dage den næste. I løbet af denne lavt kalorieindhold, eller hurtig dag, foreslår Kellow spiser små mængder af næringsrige fødevarer som frugt og grøntsager, sammen med proteiner som magert rødt kød, fisk og fjerkræ. Du kunne dog erstatte disse proteiner med en protein shake.

Den Makroer Matter

De makronæringsstoffer omfatter protein, kulhydrat og fedt. Når man ser for en shake til brug for din fastende protokol, skal du vælge en, der er højt proteinindhold, men lav i kulhydrater og fedt. Dr. Michael Mosley, skaberen af ​​Fast Diet, anbefaler, at på faste dage, kvinder spiser 500 kalorier og mænd spiser 600 kalorier. Uanset ryste du vælger behov for at være lav nok i kalorier, at det ikke vil skubbe dig over din kalorie grænse.

Post-Fast måltid

Når du er færdig med din faste eller lavt kalorieindhold periode, er det sandsynligt, at du vil være sulten, hvilket kan føre til binging eller over-hengive, sende dit vægttab ud af kurs. Harvard Medical Publications hjemmeside anbefaler at spise protein til morgenmad til at bremse din appetit for resten af ​​dagen - og det samme teori gælder, når bryde en hurtig til enhver tid. Medtag en protein shake i din post-hurtig måltid for at hjælpe med at sikre, at du ikke overdrive dit kalorieindtag for resten af ​​dagen.

Ikke så hurtigt

Før du skifter til en fastende kost, eller indføre nye kosttilskud i din kost, tjekke med din læge eller en diætist. Du behøver ikke at faste for at tabe sig, eller endda inkludere protein shakes i din kost, men begge kunne potentielt være en fordel. Ifølge en undersøgelse offentliggjort i udgaven af ​​i juli 2005 "The American Journal of Clinical Nutrition," mens alternativ-dages faste i ikke-overvægtige personer gjorde stigning fedt oxidation, deltagerne også oplevet øget sult på faste dage gennem hele undersøgelsen. Derfor har en shake eller to på en hurtig dag, måske med nogle andre protein-tætte fødevarer, kalorielette grøntsager eller salat elementer, kan gøre det muligt for dig at få fordelene ved fastende uden sult veer.

Advarsler

  • Vær sikker på at rådføre sig med din læge, før du starter en kost og motion program, som du måske ikke er raske nok til at gøre det.
  • Må ikke erstatte hvert måltid med en protein shake, da dette kan forstyrre dit fordøjelsessystem.

Tips

  • Tilføjelse øvelse vil altid give langt bedre resultater end diæt alene.

relaterede artikler