Plaquenil behandling for leddegigt

June 9

Plaquenil er varemærket på hydroxychloroquin klassificeret som et sygdomsmodificerende antireumatisk medicinsk eller DMARD. Hydroxychloroquin bør indledes inden for de første tre måneder af debut af symptomer på leddegigt.

Dosering

Den indledende dosis af Plaquenil er 400 til 600 mg dagligt i 4 til 12 uger. Hvis medicinen viser gavnlige virkninger efter dette tidspunkt, er dosen reduceres med 50 procent, hvilket svarer til 200 til 400 mg dagligt.

Bivirkninger

De almindelige bivirkninger af Plaquenil omfatter irritabilitet, nervøsitet, følelsesmæssige forandringer, mareridt, hovedpine og svimmelhed. Den & ldquo; Drug Information Handbook & rdquo; også rapporterer svaghed, sløret syn, synsforstyrrelser, nedsat appetit og vægttab som bivirkninger.

Overvågning

Patienter, der tager Plaquenil bør modtage øjenundersøgelser hvert halve år. Læge bør også teste jævnligt for muskelsvaghed at sikre, at der ikke er nogen muskel opdeling.

Toksicitet

Symptomer på toksicitet er hovedpine, døsighed, synsforstyrrelser og krampeanfald. Hvis venstre ubehandlet, vil patienten opleve respiratoriske og hjertestop. Behandlingen for en overdosis af Plaquenil er indgift af aktivt kul, forklarer RxList.com.

Forholdsregler

Plaquenil bør anvendes med forsigtighed hos patienter, som har leversygdom, psoriasis og porfyri, som er en sygdom, der påvirker nervesystemet eller hud. Patienter, der har mangel på enzymet G6PD bør også anvende lægemidlet med forsigtighed.


relaterede artikler