Low-Fiber kost

September 16

Ifølge HealthCastle.com, er en lav-fiber kost ofte ordineret til behandling af visse gastrointestinale tilstande, såsom Crohns og colitis, samt giver mulighed for nyttiggørelse fra visse kirurgiske procedurer involverer tyktarmen. En lav-fiber kost henviser blot til den tunge begrænsning af både opløselige og uopløselige fibre i din kost, der kræver, at du undgår visse fødevarer, samtidig med at udskiftninger at sænke nettobeløbet af fiber, du spiser om dagen.

Low-Fiber Advice

Ifølge Mayo Clinic, bør du stræbe efter at begrænse forbruget af fiberrige fødevarer såsom frugt, grøntsager og fuldkorn til ikke mere end en eller to portioner om dagen. Fødevarer for at undgå omfatte svært at fordøje, fiberholdige elementer såsom brune ris, tørrede frugter, bønner, chunky jordnøddesmør, nødder, frø, popcorn og kokosnødder. I stedet for disse poster, fokusere størstedelen af ​​din kost omkring forbruget af lav-fiber substitutter såsom raffinerede (hvid) mel poster - brød, pasta, ruller, nudler og korn. Nogle frugt er helt acceptabelt at forbruge, så længe det ikke har huden på det eller frø. Mejeriprodukter er en anden hæftning element af en lav-fiber kost, sammen med kød af alle slags, æg og hvide ris.

Low-Fiber Meal Planning

Bemærk, at overholde en lav-fiber kost betyder ikke, du skal forsømme målet om afbalanceret ernæring. Uanset din nuværende kosten restriktioner, skal du stadig sigte mod at forbruge så nærende kost som muligt. For at opnå dette, sikre, at hvert måltid du spiser indeholder en kilde til magert protein (alle typer kød), sunde fedt (dette vil normalt bestå af olier, som mange andre kilder til sundt fedt er begrænset af karakteren af ​​en lav-fiber kost) og nogle type frugt eller grøntsag - fordi du er tilladt en til to portioner om dagen, kan du få en halv servering med hvert måltid for at give din krop med nogle ekstra vitaminer og næringsstoffer. Endelig omfatter de hvide mel posten erstatninger anført ovenfor, men prøv ikke at spise for meget - har til formål at begrænse dine portioner af hvidt mel elementer til ikke mere end to pr måltid for at undgå vægtøgning, mens på en lav-fiber kost.


relaterede artikler