Hvordan man behandler koffein Forgiftning

June 7

Hvordan man behandler koffein Forgiftning


Koffein er et stimulerende findes i kaffe, te og kan sodavand. Modsætning til de fleste psykoaktive stoffer, er det almindeligt forbruges og ureguleret i stort set alle retsområder. Pludselig koffein tilbagetrækning kan forårsage døsighed, hovedpine, irritabilitet, kvalme og opkastning. De følgende trin vil hjælpe dig med at identificere og behandle en sag af koffein forgiftning.

Instruktioner

1 Kend symptomerne. Store doser af koffein kan forårsage en stigning i angst, depression, søvnbesvær, overdreven vandladning, puls, kvalme, rastløshed og opkastning. Det kan også mindske din niveauer af calcium, jern og kalium.

2 Overvej tegn på koffein forgiftning. Det omfatter normalt den nylige forbrug på mindst 250 mg, ledsaget af nogle af følgende: anoreksi, forvirring, diurese, spænding, kvalme, hurtig hjerterytme, rystelser og opkastning.

3 Test for kronisk misbrug af koffein. En theophyllin niveau på 1 til 10 mg / L er almindelig i kaffedrikkere, men 80 mg / l kan være dødelig.

4 Søge støtte behandling på et hospital for koffein forgiftning. Oprethold luftvejene og give ventilation. Behandl eventuelle anfald og hypotension, der opstår, og overvåge vitale tegn.

5 Udfør gastrisk dekontaminering ved udskylning eller induceret opkastning hvis koffein overdosis var de seneste. Aktivt kul også kan administreres. Død af kaffe er yderst vanskeligt som den fatale dosering er ækvivalent med 40 kopper forbruges i en kort periode.