Er Der Kviksølv i Flu Vaccinationer?

March 26

Afhængigt af hvilken type af influenza vaccination, du får, der måske eller måske ikke være kviksølv i vaccination. I december 2009 både almindelige sæsonmæssige influenza vacciner og H1N1 (svineinfluenza) vaccine var til rådighed for offentligheden.

Sæsoninfluenzavacciner

Sæsonbestemt influenza vacciner ikke indeholder kviksølv, men de indeholder en kviksølv-baserede konserveringsmiddel kaldet thimerosal, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse. Der er også thiomersal-fri versioner af sæsonbestemt influenza vaccine, men du er nødt til at spørge din læge specifikt til denne version.

H1N1, svin influenza

I midten af ​​2009 var der både kviksølv-fri og kviksølvholdige vacciner til svineinfluenza, men manglen på svineinfluenza vacciner noteret i december 2009 resulterede i kun kviksølvholdige vacciner er til rådighed på markedet. Vaccinerne med kviksølv har en begrænset mængde af kviksølv, men ifølge Washington State Department of Health.

Thimersosal Debat

Thimersosal er en modificeret kviksølv struktur (kaldet ethylmercury), der har været anvendt som en vaccine konserveringsmiddel siden 1930'erne. Bekymringer, at kviksølv kan forårsage autisme er baseret på måling af niveauer af methylkviksølv i kroppen. Det er den form for kviksølv (findes i fisk og industriforurening), der kan ophobes i kroppen og forårsage "kviksølv poisioning." Thimersosal er en ethylmercury, som ikke ophobes i kroppen, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse, men der er ingen konkrete forskning af dens virkninger på kroppen, eller hvis den er knyttet til autisme.

Hvorfor bruge Mercury Konserveringsmidler?

Med tilgængeligheden af ​​uden konserveringsmidler vaccinationer, kan det være forvirrende, hvorfor der er konserveringsmidler i vacciner. Ifølge Food and Drug Administration, er nødvendige for at holde vaccinerne fra at blive forurenet med bakterier eller andre skadelige stoffer, der kan dræbe dig konserveringsmidler.

Hvad der ellers er i Flu Vaccinationer

Influenza vacciner er typisk dyrkes i et hønseæg. Den virus indsprøjtes i ægget og inkuberes så det vokser. Derefter virus-fyldte æg udstråles at svække eller dræbe virus celler, og denne opløsning anvendes som en vaccine.

Hvem bør ikke få vaccineret

Mennesker, der er allergiske over for æg, svovl, eller som har haft en historie af dårlige reaktioner på vaccination bør konsultere en læge, før at få en influenzavaccine. Der kan være tilgængelige alternativer afhængig af hvilken type vaccine, du har brug for, i henhold til US Department of Health og Human Services.