Naturlige helbredelsesmetoder for menopausal Kvalme

February 10

Kvalme er et almindeligt symptom hos kvinder, der nærmer sig eller oplever overgangsalderen. Den symptom er meget lig den kvalme, der opstår under graviditet, og nogle kvinder står kvalme, når de spiser visse fødevarer. Kost og naturlige helbredelsesmetoder kan hjælpe med at lindre disse symptomer, og eliminere denne rystende formiddag oplevelse i overgangsalderen.

Kost og ernæring

Hold en "fødevare dagbog", der kan hjælpe dig med at lære, hvilke specifikke fødevarer udløse din queasiness. Det er nemt at undgå fødevarer, der resulterer i kvalme og opkastning, når du ved, hvad de er. Under peri-overgangsalderen, mejeriprodukter, koffein, fødevarer med højt jern og rødt kød er fælles syndere er ansvarlige for morgen kvalme. Hvis du udelader visse fødevarer grupper fra din kost, tage en multivitaminpille eller andre kosttilskud, såsom calcium, for at erstatte de næringsstoffer kan du nu mangler.

Urtete og kiks kan også hjælpe med at lindre kvalme opleves i årene forud overgangsalderen. Ingefær te, pebermynte te, mælkebøtte te og lakrids te er den mest gavnlige, og varmt vand med citron kan også hjælpe med at dulme en kvalme mave. Usaltet kiks, saltines eller tør toast er ofte nemme at indtage, når du oplever utilpas følelser.

hormonbehandling

Hormonbehandling startes normalt under den peri-menopausale fase. I fortiden, har lægerne ikke begynde hormon-substitutionsterapi indtil overgangsalderen var blevet veletableret op til et år efter den sidste menstruationscyklus. Dag, læger mener, at betydelig skade kan opstå på sig under denne tid med faldende østrogen og at starte hormonbehandling tidligere kan forhindre tilstande, såsom osteoporose.

Disse udsving, der opstår i overgangsalderen kan forårsage mange af kvalme symptomer opleves af nogle kvinder. Plante hormon udskiftninger kan også være en fordel for menopausal kvalme samt. Phytoestrogens er plante-baserede hormon udskiftninger, der findes i soja, hørfrø og kikærter. Hør-frø olie og soja-baserede produkter såsom tofu er sunde måder at inkludere planteøstrogener i overgangsalderen kost og reducere kvalme symptomer samt hedeture.

Naturlægemidler Kvalme helbredelsesmetoder

Lavendel anvendes til en række lidelser, herunder kvalme. Lavendel kan laves om til en te eller olien kan inhaleres som aromaterapi. Blomsterne af planten anvendes til de sundhedsmæssige fordele. Fersken blade bruges også til at lette gastrointestinale forstyrrelser såsom kvalme. Soak 1 ounce af bladene i 1, nr. af vand i mindst en dag. Si væsken og tage 3 tsk. to eller tre gange om dagen til at behandle queasiness. Mandarin skræl gennemsyret ind i en te kan behandle kvalme forårsaget af overgangsalderen og andre forhold; drikke 1 kop to eller tre gange om dagen.

Endelig er ingefær rette berømt for sin evne til at dæmme op for kvalme. Stejl det ind i en te, tygge på frisk ingefær rod eller bruge det, når madlavning at få alle de fordøjelsessystemet fordele af ingefær.


relaterede artikler