Sådan hurtigt med en diabetes diæt

September 19

Diabetes resultater i din krops nedsat kontrol over blodsukker (glukose) niveauer, der nødvendiggør en bestemt kost for at kunne forvalte blodsukker for at undgå yderligere komplikationer. Mens din diabetes diæt kan bringe den påvirke din evne til at faste for religiøse eller personlige grunde, kan det være muligt med lidt forberedelse og en vilje til at gøre nogle ofre.

Instruktioner

1 Kontakt din læge for at få hans råd om forsvarligheden af din foreslåede fastende protokol. Han kunne anbefale, at du ændre din dosis af medicin under den hurtige, eller placere dig på en modificeret kost for at hjælpe din krop bedre at kunne klare oplevelsen. Uanset, følge hans råd samvittighedsfuldt at samle de bedste resultater fra din hurtigt. Endelig skal det bemærkes, at den amerikanske diabetesforening ikke godkender af fastende for mennesker med type 2-diabetes, så fortsæt på egen risiko.

2 forbruge kun fødevarer, der nøje overholdelse din diabetes diæt under ikke-fastende perioder. For eksempel under den religiøse måned Ramadan, er fastende begrænset fra sunup til solnedgang --- før og efter denne tid måltider kan indtages. Hvis din faste tidsplan tillader dig at spise på bestemte tidspunkter, kun forbruge fødevarer, der vil have en nominel effekt på dit blodsukker, herunder grøntsager, frugt og magert kød. Dette vil reducere dine chancer for at udvikle diabetiske symptomer og blod-sukker nedbrud under fasteperiode.

3 Overvåg dit blodsukker flere gange i løbet af dagen, mens du er fastende. Vær forberedt på at bryde din hurtige lidt, hvis du opdager, at dit blodsukker er faldet til faretruende lavt niveau. Hvis dette er tilfældet, bryde din hurtige til at forbruge en hurtig snack at normalisere blodsukkeret --- et stykke eller to af frugt eller et glas naturlig frugtsaft er normalt tilstrækkeligt til at få din krop tilbage på sporet. Husk, at din generelle sundhed afløser hvad fordele, du tror fastende vil bringe, så ikke være bange for at gå på kompromis eller aflyse din hurtige hvis du oplever bivirkninger.


relaterede artikler