Hvordan man behandler allergi naturligt

February 16

Hvordan man behandler allergi naturligt


Allergier opstår, når din krop fejl en normalt harmløs stof ligesom bigift, blomst pollen eller for et farligt stof, og producerer antistoffer, der forårsager fælles allergi symptomer som overbelastning, rød eller kløende hud, løbende næse, hoste, nældefeber, og i alvorlige tilfælde, anafylaksi, hvæsen og åndenød, ifølge Mayo Clinic. Mens der er over-the-counter og receptpligtig medicin for allergi som kortikosteroider, antihistaminer og leukotrien modifikatorer, der er også naturlige måder at behandle allergi.

Fugt og temperatur

Opretholdelse af en ideel luftfugtighed i dit hus eller soveværelse kan hjælpe folk, der lider af astma, allergier, mug, mider og støv, ifølge MedicineNet. Holde dit hjem mellem 40 og 50 procent fugtighed er ideel til allergikere, og en luftfugter kan hjælpe dig gøre det. Holde en temperatur på mellem 68 og 72 grader Fahrenheit også kan hjælpe. Hvis du overvejer at bruge en luftfugter, tale med din læge først. Mens befugtere kan være gavnligt til behandling af allergi, kan de forårsage en bivirkning hos nogle patienter, ifølge Mayo Clinic.

Nasal Lavage

Nasal udskylning er dybest set den medicinske betegnelse for at rydde sinus passager bruger vand. Særlige enheder som en neti pot eller en pære-lignende sprøjte designet til at skylle tykke slim fra næsen, ifølge Mayo Clinic. Neti potter og pære sprøjte enheder er sikkert at bruge, så længe fabrikantens anvisninger følges, og du bruger destilleret vand eller vand, der er kogt og afkølet til stuetemperatur. Du kan få en neti pot eller pære sprøjte lavet til at rydde dine bihuler fra de fleste købmænd, medicinsk forsyning butikker eller via forskellige online forhandlere, hvis du ikke kan finde en i dit område.

Få en massage

Det kan komme som en overraskelse for nogle, men at få en massage kan faktisk hjælpe med at reducere symptomer på allergi, hvis de ikke er alt for svær. Massage arbejder for at lindre allergi, fordi det sænker dit blodtryk og puls samtidig forbedre din omsætning, hvilket sænker kroppens samlede stress-niveau, holde allergi under kontrol, ifølge Rodale News. Men hvis du har alvorlige symptomer og ikke bare en lejlighedsvis løbende næse, massage kan ikke være nok.

Undgå Allergener

Undgå de ting, du er allergisk over for, er almindeligvis det vigtigste skridt i forebyggelsen af ​​en allergisk reaktion, ifølge Mayo Clinic, og undgå allergener normalt hjælper til at reducere eller lindre symptomerne. Tal med din læge om måder at identificere allergi, hvis du føler, du har symptomer på en allergisk reaktion, men er ikke sikker på, hvad du er allergisk over for. kan være nødvendig allergi tests.

TIPS

  • Vidste du, at de fleste blomsterfrø ikke frigive pollen? De er afhængige af bier til at distribuere pollen. Frygt ikke blomster. De mest sandsynlige kilder til allergi producerer pollen er træer, græs og bynke-ambrosie.
  • Rå honning kan være usikre for små børn.

relaterede artikler