Hvad er nogle procedurer for at slippe af med strækmærker?

September 2

Hvad er nogle procedurer for at slippe af med strækmærker?


Strækmærker kan krybe op på nogens krop. Du behøver ikke at være overvægtige eller gravide, men det er de to mest almindelige årsager til strækmærker vises på de fleste menneskers hud. En hurtig løsning er ikke altid tilgængelige, når du har at gøre med sarte væv såsom hud, men der er et par metoder, der kan hjælpe dig med at slippe af med og reducere strækmærker evigt.

Naturens måde

Mellem 2005-2009, har The American University of Beirut Medical Center i Libanon forsket nogle naturlige metoder til stretch mark fjernelse systemer, der har vist sig at fungere ganske godt. De enkle teknikker involverer blidt gnide en E-vitamin creme og kakaosmør på strækmærker efter hver bruser eller badekar. Spise masser af fødevarer, der indeholder vitamin A, E og C, fordi de producerer kollagen og støtte hudens fibre og elasticitet. Den endelige vigtig metode er at drikke masser af frisk vand, som hjælper med at holde huden fuldstændigt hydratiseret.

laserkirurgi

Laser kirurgi kan hjælpe med at gøre nogle strækmærker mindre indlysende med det blotte øje, men kan ikke helt fjerne strækmærker. Resultater af faktiske laserkirurgi til fjernelse af strækmærker kan variere afhængigt af hudtype, farve og alder af huden, såvel som normale kostvaner, men være klar over, at laserbehandling er en af ​​de dyreste fremgangsmåder til dag og priser kan starte fra $ 200 per session uden garanterede resultater.

kemisk peeling

En kemisk peeling behandling bruger en kombination af høj styrke væsker og cremer til smertefrit at fjerne de ydre lag af overfladen hud, der har strækmærker. Resultaterne varierer stadig afhængig af den enkeltes hudtype. Strækmærker er aldrig 100 procent fjernes med en kemisk peeling, som kun de øverste lag af huden kan blive påvirket og strækmærker køre dybt i hudens lag.

dermabrasion

Ikke helt smertefri, fjerne strækmærker med dermabrasion indebærer skrabning af overfladen af ​​huden med specialværktøj. Huden bliver så naturligt reformeret eller dyrkes, der erstatter den gamle hud. Ardannelse er en mulig risiko med denne type behandling.

Tiden vil vise

Sommetider tid kan være på vores side. Ligesom strækmærker kan vises, kan de også forsvinde eller falme over tid med en sund kost for huden og med at drikke masser af vand og andre sunde væsker.


relaterede artikler