Virkningerne af Svømning på kroppen

September 30
Virkningerne af Svømning på kroppen

Uanset om svømning afslappet eller konkurrencedygtige, de virkninger på kroppen er både sundt og gavnligt. Ikke alene svømning forbedre dit hjerte-kar-system, det reducerer også din risiko for at lide af invaliderende sygdomme, såsom hjertesygdomme, som du alder. Plus, det er en sjov måde at få noget motion.

lav Impact

Cardio træning, såsom løb, er en effektiv måde at forbrænde kalorier og holde sig i form. En ulempe er, at køre på hårde overflader kan være skadelige for dine ankler, led og knogler. Svømning, en anden form for cardio øvelse, der brænder kalorier, er skånsom mod din krop. Selv hvis du padle eller sparke så hårdt som du kan, opdrift af vandet forhindrer enhver barske slå af dine ankler, led og knogler. Selv når såret, svømning er en anbefalet form for genoptræning, der udgør en lille risiko for yderligere skade.

Fysisk

Svømning er en full-body workout, at for hvert pund kropsvægt, brænder 3 kalorier per mile. Svømning slagtilfælde, såsom brystsvømning og freestyle, udnytter alle de store muskelgrupper i kroppen. Svømning også holder din nakke, skuldre, hofte, arme og ben fleksibel. Desuden, svømning forbedrer din koordination, fleksibilitet og udholdenhed.

Mental

Hvis du er i en sur stemning, hoppe i en pulje. Centers for Disease Control og Forebyggelse, siger svømning forbedrer dit humør. Det hjælper også faldet angst og depression for kvinder, der lider af fibromyalgi og forbedrer den mentale sundhed for gravide kvinder.

Sundhed

Svømning forbedrer dit hjerte-kar sundhed, hvilket reducerer din risiko for hjertesygdomme og slagtilfælde. Undersøgelser viser, at svømning kan hjælpe dig lever længere også. Anført af Dr. Steven Blair, en University of South Carolina undersøgelse fulgte mere end 40.000 mænd i 32 år. Undersøgelsen konkluderede, at i forhold til vandrere og stillesiddende mennesker, svømmere oplevede den laveste død. Svømning også reducerer dit blodtryk og kolesteroltal, forbedrer lungefunktionen og reducerer din risiko for at lide af knogler, led betingelser, såsom gigt, senere i livet. For dem, der allerede lider af gigt, vandbaserede øvelser og svømning hjælper forbedre anvendelsen af ​​de angrebne led uden yderligere smerte eller ubehag.


relaterede artikler