Naturlige helbredelsesmetoder for mavepine

May 30

En urolig mave kan være meget ubehageligt og forstyrrende for dit daglige liv. Uanset om du har at gøre med kvalme, opkastning, sure fordøjelsesbesvær, gas eller diarré, kan en dårlig mave være en af ​​de mest ubehagelige ting at beskæftige sig med. Heldigvis er der mange naturlige helbredelsesmetoder for dårlig mave, der fungerer ganske godt. Vide, hvilke naturlige helbredelsesmetoder fungerer bedst vil hjælpe dig med at beslutte, hvilke er bedst egnet til dit problem.

Kvalme

En af de mest almindeligt anvendte urter for kvalme er ingefær. Ingefær hjælper med at lindre og beskytte foring af maven og fordøjelseskanalen. Ginger ale eller ingefær te er almindeligt anvendt til at helbrede kvalme. Når du køber ginger ale til medicinske formål, skal du sørge for mærke af soda anvender naturlig ingefær ved at kontrollere ingrediens etiketten. Pebermynte er også kendt at berolige eller slappe maven, og det letter spasmer i fordøjelseskanalen. Det kan bruges til kvalme på to måder: ved anvendelse som en aromaterapi, eller ved at drikke en kop pebermynte te.

Opkastning

En naturlig kur mod opkastning er et mindre kendt krydderurt kaldes Agermåne. Drikke Agermåne te, mens du er syg, kan hjælpe skylle kroppen af ​​parasitter og toksiner samtidig styrke immunsystemet. Man kan også drikke pebermynte te at lindre opkastning. Pebermynte te er effektiv til opkastning af samme grund er det anvendes til behandling af kvalme - fordi det stopper spasmer i fordøjelseskanalen og afslapper maven. Kardemomme kan også hjælpe opkastning, fordi det stopper spasmer og styrker et svækket fordøjelseskanalen. Du kan tilføje et par klemmer i krydderi til æblemos eller yoghurt eller lave en varm kop kardemomme te.

Acid Fordøjelsesbesvær

Kommen olie er fantastisk til folk, der har syre fordøjelsesbesvær. Faktisk har det været brugt til at helbrede syrefordøjelsesbesvær siden gamle Egypten. Det fungerer, fordi det bidrager til at reducere tarmluft og forbedre fordøjelsen. Kanel er meget brugt til syrefordøjelsesbesvær fordi det hjælper flytte fødevarer gennem fordøjelseskanalen forhindrer oppustethed, halsbrand, gas og kvalme. Sød mandelolie eller mandler er en anden hurtig løsning for halsbrand. I mange tilfælde, de giver øjeblikkelig lindring af halsbrand, fordi de hjælper med at reducere mavesyre.

Gas

Fennikel te er en af ​​de bedste løsninger, du kan tage for at lindre gas. Fennikel hjælper Genoplev oppustethed og kramper og beroliger fordøjelseskanalen. Mange mennesker bruger også urten kvan for gas. Det virker til at lindre spasmer i tarmen og maven. Pebermynte anvendes også til behandling af gas. Det er kendt for sin evne til at forbedre fordøjelsen og det beroliger også fordøjelseskanalen og stopper spasmer.

Diarre

Goldenseal anvendes til diarré, fordi det har naturlige antiseptiske og antibakterielle egenskaber. Oregon drue rod fungerer også godt for diarré. Det også er en stor antiseptisk og antibakteriel, men det hjælper også langsomme afføring. Hindbær blade te bruges også til diarré, fordi det hjælper berolige fordøjelseskanalen. Psyllium frø kan også anvendes til at absorbere vand til bulk op afføring.