Vejrtrækning Control Techniques

August 7

Vejrtrækning Control Techniques


Breath kontrol har været brugt over hele verden i tusinder af år, måske stammer med yoga udøvere, for hvem det omfatter en stor del af deres åndelige og fysiske praksis. I dag er det brugt af folk i forskellige måder. Jægere bruger det til at holde stille, sangere bruge det til at perfektionere deres kunst, dykkere bruge den til at hjælpe dem med at dykke dybere, og folk med angst problemer bruge den til at holde sig rolig. På tværs af de mange vejrtrækning teknikker tilpasset til specifikke formål, forbliver de samme grundlæggende principper.

Yoga Vejrtrækning

Pranayama, eller yoga vejrtrækning, er en integreret del af den korrekte praksis med yoga. Det er almindeligt anerkendt af yoga mestre, der uden ordentlig vejrtrækning teknik, kan du ikke få fuldt udbytte af øvelsen. I pranayama, et åndedrag cyklus består af en glat inhalerer, en pause, en glat, men aktiv udånder, og en pause. Den inhalerer bør ikke have nogen pauser i det, og udånder bør inddrage muskuløs handling, hvilket betyder at du tvinger luften ud, i stedet for blot at lade det gå. De pauser bør kun involvere din vejrtrækning muskler; resten af ​​din krop skal forblive stille. Denne teknik bringer mere ilt til blodet og hjernen og siges at hjælpe med at kontrollere dit liv energi.

Afslapning Vejrtrækning

Afslapning vejrtrækning, for at forhindre stress eller angst, ligner yoga vejrtrækning. Breath kontrol for afslapning midler, vigtigst af alt, dyb vejrtrækning eller diafragma vejrtrækning. Vejrtrækning på denne måde giver fyldigere ilt udveksling, hvilket igen forsinker din hjerterytme og sænker blodtrykket. For at styre dit åndedræt på denne måde, skal du indånder langsomt gennem næsen, lade din lavere mave og bryst stige indtil din mave er helt udvidet og dine lunger er fulde. Når udånding, kan du gøre det gennem næsen eller munden, alt efter hvad føles mere naturligt.

Cadence Vejrtrækning

Cadence vejrtrækning er en metode, der bruges af mange atleter, især svømmere og løbere, der bruger deres system vejrtrækning som en del af deres formular. I begge sport, kan uregelmæssig vejrtrækning såre din præstation og at du føler ud af kontrol. For at undgå følelse som denne, som du kører, skal du vælge en vejrtrækning mønster. For eksempel, hvis du er "2-2", du inhalerer på venstre fod-højre fod, og derefter udånder på venstre fod til højre fod. Du kan vælge et mønster, der gør dig komfortabel, men holde sig til det hele dit løb. Alt vejrtrækning du gør, mens den kører, skal være mave vejrtrækning og udføres gennem munden, ikke din næse. Svømmere gøre noget lignende, men de indånder på slagtilfælde. Vælg et slagtilfælde mønster og holde sig til det. Træk vejret aktivt, som du gør i yoga vejrtrækning, og skifte side jævnt.

Singing ånde kontrol

Breath kontrol i sang er afgørende for at hjælpe sangere vedligeholde banen og holde musikken i gang uden pauser på uhensigtsmæssige steder. Sangere skal udføre ånde kontrolforanstaltninger på daglig basis for at styrke deres mellemgulv og øge deres lungekapacitet. For at styrke dit mellemgulv, inhalerer helt i maven og udånder med magt. Gentag denne øvelse. Du kan også hvæse luften så længe du kan, efter du inhalerer i maven. Som du praksis dette mere, vil du være i stand til at hvæse luft ud for en længere periode som din lungekapacitet og styrken af ​​dit mellemgulv stiger. Mens sang, praksis noget lignende og holde sig til de afmærkede vejrtrækninger så meget som du kan. Dette kan være svært i starten, men vil blive nemmere med tiden.


relaterede artikler