Marathon Løb påvirker Højde

February 3
Marathon Løb påvirker Højde

Højde påvirker kører og kører påvirker højden. Taller personer har en tendens til at vælge sprint, mens kortere atleter er mere tilbøjelige til at vælge lange afstande kører. Men et maratonløb kan tage en vejafgift på kroppen. Efter at have kørt en maraton, kan løberen være kortere end de var før arrangementet. Under en enkelt maraton, fødder ramte jorden ca. 50.000 gange. Den fysiske stress langdistance-løb i sidste ende kan påvirke skelet struktur og højden af ​​en løbers krop.

Sprintere vs langdistanceløbere

Langdistanceløbere har gennemsnitlige til under gennemsnittet højder og bære vægte lave krop på slanke rammer. Sprinterne er højere og bære mere muskelmasse end langdistance-løbere. Endurance løbere - deltagere konkurrerer på de 3000 meter eller maraton begivenheder er i gennemsnit næsten 2 1/2 inches kortere end deres sprint kolleger, beregnet blandt kvindelige olympiske finalister.

Disc Højde Reduktion

En marathoner forventes at tabe næsten halv inches i højden under et løb. Dette tab i højden er et resultat af rygmuskler spænde under vanskelige forhold. De pigge af langdistanceløbere undersøgt før og efter en times kørsel opdagede disc højde faldt betydeligt i løbet af kørslen, i henhold til "Journal of International Medical Research." Den største højde Afstanden mellem skiver var på Lumbar 5 og sakral 1 diske.

hyperekstension Øvelser

Omvendt højdetab med Hyperextension øvelser, der øger afstanden mellem skiverne efter 10 minutters hyperekstension, ifølge Kourtis et al. i rygsøjlen Højde og Disc Højde Ændringer som virkningen af ​​Hyperextension Brug Stadiometry og MR. Placer dig selv på en hyperekstension bænk og placere dine hænder bag hovedet eller krydser armene over brystet. Ved hjælp af glatte bevægelser, bøje i taljen og sænke din overkroppen mod gulvet. Pause øjeblik og hæve din torso indtil din rygsøjle er i en liggende stilling - parallelt med gulvet.

Calorie Restriction Påvirker Rygsøjlen struktur

Marathon drift kræver langvarig udholdenhed. Der lægges vægt på lav kropsvægt at styrke en runner ydeevne. Kalorier ofte er begrænset i tider med betydelige energiforbrug. Kalorie begrænsning kan føre til amenoré --absence af menstruation - og ernæringsmæssige mangler, som er fælles blandt kvindelige langdistanceløbere. Mens en lang-distance runner højde kan synes at være gennemsnittet, indikerer tilstedeværelsen af ​​amenoré nedsat knogle-massefylde i ryggen på grund af de krav, som kører.


relaterede artikler