Tegn og symptomer på HPV hos mænd

May 8

Det humane papillomavirus er en af ​​de mest almindelige seksuelt overførte virus. Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse, er næsten 20 millioner amerikanere er smittet med HPV.

Definition

Selv om de fleste tilfælde af HPV tilstedeværende lignende symptomer, der er næsten 100 relaterede, men forskellige, stammer af human papillomavirus.

første infektion

I mange tilfælde, de fleste mænd med HPV-infektioner går udiagnosticeret og ubehandlet. Dette skyldes, at sygdommen i de fleste tilfælde viser ingen ydre symptomer ved første infektion. Derfor kan en mand have HPV og smitte andre uden at vide det.

Symptomer

Når mænd behøver begynder at vise symptomer på HPV, disse ofte vises som vorter, beskadigelser og / eller blærer på huden. Disse læsioner er mest almindeligt forekommende på og begrænses til det genitale område (penis og inderlåret) eller det bløde væv inde i munden.

HPV Cancer Risk

I de fleste tilfælde er læsionerne og vorter fra HPV er og bliver, godartet. Men visse stammer af virus kan forårsage cellulære forandringer i huden, hvilket kan resultere i læsioner eller vorter bliver kræft. Kvinder, der kontrakt HPV fra en smittet mand har en øget risiko for livmoderhalskræft. Ifølge Mayo Clinic, 70 procent af tilfælde af livmoderhalskræft er et direkte resultat af HPV-infektion.

Behandling

Vorter forårsaget af HPV er oftest behandles med medicin. I nogle tilfælde kan de fjernes med flydende nitrogen eller ved brug lasere. Men fra 2009 er der ingen kur mod HPV. Heldigvis kan immunsystemet hos ellers raske mennesker ofte undertrykke virusset til upåviselige niveauer på egen hånd.

Forhindre spredning af HPV

Generelt er den bedste måde at forhindre spredning af HPV er at bruge beskyttelse, såsom en latex kondom under seksuelle møder eller deltager i et monogamt forhold med en partner, der er kendt for at være HPV-fri. Men dem med aktive HPV-infektioner kan overføre sygdommen, selv når et kondom er i brug, da huden omkring kønsdelene stadig er udsat for.


relaterede artikler