Sterilisation vending Succes Priser

August 26Sterilisation vending er en kompleks procedure, der kræver en stor teknisk ekspertise på den del af microsurgeon. Generelt går til en specialist for denne form for procedure bidrager til at øge chancerne for succes betydeligt. At gå til en ekspert kirurg for den oprindelige vasektomi også er med til at øge succesraten chancerne for en vending senere.

Betydning

En væsentlig faktor, der påvirker de succesrater for en Sterilisation vending er dygtighed af kirurgen. Det kan ikke være politisk korrekt - og i nogle lande er det ulovligt - at diskutere de komparative succeser kirurger, men der er markante forskelle i succes. Kirurger er ikke alle ens ekspertise, ligesom med alle andre områder. Det er værd at drive forskning og at forhøre sig om succesrater, når de forsøger at finde en kirurg til at gennemføre proceduren. Vær opmærksom på alternativerne til Sterilisation vending samt.

Fungere

Jo længere afstanden mellem den oprindelige vasektomi procedure og tilbageførsel, jo lavere chancerne for succes. For vasektomi tilbageførsler, der opstår 3 år eller mindre efter den oprindelige vasektomi, den gennemsnitlige mængde sædceller afkast er tæt på 100 procent. Graviditet satser for denne kløft er over 75 procent. Mens afstanden øges dog sperm tilbagevenden og graviditeter markant falde. Hvis det har været mere end 15 år siden den oprindelige vasektomi, der er en ca. 70 procent sperm tilbagevenden og en 30 procent graviditet sats.

Egenskaber

Disse statistikker væsentligt påvirket af de kvindelige fertilitet, dog. Generelt, jo længere den forløbne tid efter vasektomi, jo ældre den kvindelige partner i koblingen og lavere samlet fertilitet. Der er en række uforudsigelige faktorer, der påvirker graviditet satser efter vasectomies, en af ​​de vigtigste er, hvor længe parret fortsat forsøge at få børn, og hvor mange ekstra fertilitetsbehandlinger de søger at maksimere deres chancer for en vellykket graviditet.

Overvejelser

Sæden åbenhed succesrate er den vigtige statistik for at se på, når de evaluerer potentielle kirurger. Dette beløb er målt for en 12-måneders tilbagebetalingsperioden efter den oprindelige Sterilisation vending. Det er ca. hvor lang tid det tager for sperm flow at komme sig efter gennemgår en vasektomi procedure. Dette kan måles regelmæssigt af en urolog eller anden reproduktiv sundhed center.

Potentiel

Sterilisation vending fiasko er sjældent fuldstændig. Generelt i det mindste nogle sunde sædceller er i stand til at blive transmitteret, men i tilfælde af manglende, er der ikke nok sunde sædceller til at understøtte en befrugtning inden for rimelige grænser sandsynlighed. Selv i sådanne tilfælde af en delvis fiasko, det åbner muligheden for donor-assisteret befrugtning, hvori tilbageførslen patienten kan have hans sperm blandet med den af ​​en donor. Selv i tilfælde af Sterilisation vending fiasko, er det muligt at gå gennem yderligere vending procedurer, der kan ende i en vellykket reproduktiv genopretning.