The Best Upright Hjem Motionscykel

August 19
The Best Upright Hjem Motionscykel

Populariteten af ​​opretstående stationære cykler kan være faldet i de seneste år til at udøve maskiner som ellipsetræneren og hvilende cykel, men stolper gør en komme tilbage. Med nye designs og teknologi, stolper disse dage kan simulere mange betingelser, du oplever på en udendørs tur. Den bedste opretstående cykel til dit hjem gym vil have de funktioner og uddannelse evner, så du kan maksimere din træning.

The Best Fit

Den opretstående stationær cykel giver dig mulighed for at cykle indendørs og samtidig opretholde en vej-cykel kropsstilling, som er med sædet sæt over pedaler og styr placeret foran din torso. De bedste stolper kan du justere cyklen til at passe netop din krop, som kan hjælpe dig med at opnå den mest komfortable køreegenskaber og forebygge skader korrekt. Indstilling af sædehøjde, så dine knæ er bøjet med 10 til 20 procent i bunden af ​​pedalen slagtilfælde hjælper knæene at forblive stress-fri som du pedal. Placeringen af ​​styret bør give din ryg til at være på ikke mere end en 45-graders vinkel; en mindre eller større vinkel kan placere stress på din ryg, nakke og albuer.

Bedste Simulation Features

Den 2012 Proform Le Tour de France giver dig mulighed for at træne på ethvert kursus, på ethvert terræn og i nogen del af verden, alle fra din dagligstue. Den 20-procent stigning / nedgang funktion justerer automatisk at efterligne landskabet af den forudindstillede kurset. Du kan vælge mellem 24 pre-kortlagt kurser - herunder Tour de France - eller oprette din egen. Alle kurser er aktiveret gennem iFit Google Maps, som simulerer hver bakke eller dip. Teknologien kan du også indspille din træning og konkurrere med venner - for sjov - eller til at spore fremskridt, hvis du er under uddannelse til en egentlig løb.

Bedste Indendørs Trainer

Fastholdelse momentum i vintermånederne kan være svært for alvorlige cyklister, da dårligt vejr tvinger dem til at træne indenfor. Den CycleOps 300 Pro Indoor Cycle blev lavet for sådanne entusiaster. Et af de vigtigste elementer i denne træning cykel er PowerTap power-måling hub, som måler kadence, kalorieforbrænding og puls og giver dig mulighed for at holde styr på dine fremskridt ved at give gentagne kalibrerede målinger. Du kan downloade data til din computer. En tung svinghjul giver en jævn kørsel, og cyklen giver dig mulighed til kyst, som du ville på vejen, når du har brug for at komme sig efter intervaller.

Bedste Track Trainer

Den Wattbike Pro er designet til spor cyklister, men enhver, der er en cykel entusiast kan nyde sine unikke funktioner. Lavet med den sprinter i tankerne, Wattbike kommer med fem niveauer af sprint modstand. Modstanden systemet er luft baseret, kombineret med en magnetisk enhed og et svinghjul designet til at give fornemmelsen af ​​reel træk under din tur. Den interne computer indfanger et væld af oplysninger til at hjælpe dig med at spore dine fremskridt. Sammen med data, som du finder på andre cykler af denne kaliber - kadence, hastighed, puls og kalorieforbrænding - Wattbike Pro optegnelser og analyser fordelingen af ​​magt over din pedal slagtilfælde, som kan hjælpe dig til at ride mere produktivt og maksimere din energi .


relaterede artikler