Hvordan til at tabe på den 3-timers Kost

December 27

Hvordan til at tabe på den 3-timers Kost


Den 3-timers Kost er en trendy kost, der har været med på flere talkshows og nyhedsudsendelser. Det indebærer kombinationen af ​​fødevarer fra flere fødevaregrupper at holde dieter tilfreds og motiveret til at holde sig til kosten. Tilhængere af 3-timers Kost har hævdet at ikke kun tabe sig, men mave fedt så godt.

Instruktioner

1 Spis morgenmad senest en time efter at vågne op om morgenen. En stor del af kosten er timingen af ​​dine måltider. Hvis du spiser på bestemte tidspunkter af dagen, skaberen af ​​kosten hævder, at det vil øge dit stofskifte.

2 Tid dine måltider for hver tre timer efter morgenmad. Det er her kosten får sit navn. Du spiser hver tredje time i løbet af dagen og derefter stoppe tre timer før du går i seng.

3 Kombiner fødevaregrupper. Proteiner bør spises med kulhydrater og fedt samt frugt og grøntsager. En prøve måltid ville blive grillet kylling, bagt kartoffel med smør og gulerødder.

4 Styr dine portioner. Du spiser omkring fem små måltider om dagen på den 3-timers Diet. Hvis du ikke spiser fødevarer i overskud, så taber du vægt.

5 Tillad dig selv junkfood i moderate mængder. Den bedste del af denne kost for mange tilhængere er, at det giver mulighed for slik og fastfood. Måltid planer omfatter en lille mængde af slik og dessert hver dag.

TIPS

  • Skaberen af ​​3-timers Diet Plan anbefaler også, at du drikker mindst otte glas vand om dagen.
  • De behandler, du har på den 3-timers Kost bør være lig omkring 50 kalorier. Et godbid anbefales eksempel er en mini Peanut Butter Cup.