Muskel Test for allergi

June 4
Muskel Test for allergi

Allergi er kroppens reaktion på visse typer af kemikalier og stoffer. Du kan mistænke, at du er allergisk over for visse partikler, såsom pollen. For nøjagtigt at bestemme, hvad du er allergisk over for, skal du gennemgå test. Muskel test, også kendt som anvendt kinesiologi, er en alternativ metode til allergi testning. Ifølge Surrey Allergi Clinic, blev muskel test grundlagt af i 1964 af den amerikanske læge John Goodhart. Men kinesiologi er ikke en praksis, der blev vedtaget af de traditionelle læger.

Fungere

Anvendt kinesiologi er en metode, der anvendes af akupunktører, kiropraktorer og nogle læger at finde, hvis dine muskler svækkes, når din krop er udsat for visse toksiner og allergener. Allergi undslippe forklarer, at muskel test hjælper med at identificere en årsag til ubalance mellem kroppens store muskler og organer.

Egenskaber

Muskel test udføres, mens du holder et hætteglas indeholdende en given allergi. For eksempel ville hætteglasset blive fyldt med en ekstrakt af ahorn træ pollen hvis du ønsker at teste for den pågældende allergen. The Surrey Allergi Clinic rapporter om, at nogle udøvere også bruge en modgift til at bestemme nøjagtigheden af ​​den oprindelige test.

Procedure

Ifølge Allergi Escape, er testen udføres, mens du holder hætteglasset foran visse områder af din krop. Disse omfatter thymus, din reproduktive kirtel over hoften, milten og leveren. Som du står at holde hætteglasset med den ene hånd, den praktiserende læge står dig og løfter den modsatte arm ud til din side. Hun vil derefter teste dine muskler i armen ved at placere pres på dem med sine hænder. Det antages, at du er allergisk over for en bestemt allergen, hvis dine armmuskler svække under testen.

bevismæssig Support

The Surrey Allergi Clinic forklarer, at der ikke er nok videnskabelig dokumentation til støtte muskel test som en pålidelig form for allergi vurdering. Dette skyldes delvis det faktum, at hver test er forskellige, afhængigt af den professionelle udførelse af prøvningen. Nogle brugere anvender magneter sammen med hætteglassene for at få en større respons. Sådanne variationer i test gør den videnskabelige vurdering af muskel test vanskelig.

Overvejelser

Konventionel prøvning af et allergolog udføres typisk gennem huden-pik tests. Under en sådan test, er en lille flydende prøve af en type allergen indsat i din hud. Efter 15 til 20 minutter, er din hud evalueret for en reaktion. En stor rød bule er tegn på en allergi intolerance. For eksempel, hvis du er allergisk over for ragweed, din krop frigiver histamin og producerer reaktionen. Under muskel test, din krop ikke har mulighed for at reagere i sådan en sag; derfor kan prøverne ikke være så nøjagtige som konventionelle test.


relaterede artikler