Ernæring Information af Coconut Milk

May 20
Ernæring Information af Coconut Milk

Nipper på kokosmælk kan behage dine smagsløg - det er naturligt sød og fyldt med alle former for næringsstoffer - men din talje vil sandsynligvis ikke elske det. Denne cremet drik er fuld af kalorier og fedt, så tilføje det sparsomt til blandede drinks, smoothies, skåle af havregryn eller opskrifter. Du kan stadig få kokos smag du tørster uden at gå overbord på fedt og kalorier.

Mængde fiber

Kokosmælk er en af ​​de få væsker, der indeholder en høj mængde fiber. Dette sker, fordi kokosmælk foretages ved rivning kødet af kokos og blande den med vandet inde. Det revet kokosnød kød efterlader fiber bag, noget du vil ikke få en masse fra kokos vand alene. De Dietary Guidelines for amerikanerne 2010 påpeger, at du burde få 14 gram fibre for hver 1.000 kalorier i din kost. Hver kop kokosmælk indeholder over 5 gram fibre, hvilket er 18 procent af de 28 gram fibre, du har brug for en 2000-kalorie diæt.

tælle kalorier

På grund af kokosmælk s koncentreret fedtindhold, får du en masse kalorier. En 8-ounce glas har over 550 kalorier. Næsten 515 af disse kalorier, eller 93 procent, er fra de mere end 57 gram fedt. Du vil få små mængder af protein og kulhydrater fra kokosmælk, også selv om deres indhold er minimal.

Den Upside af mættet fedt

Kun få vegetabilske fødevarer har mættet fedt, den slags, der er forbundet med hjertesygdomme. Kokosnødder er en af ​​dem. Mindre end 10 procent af dine kalorier bør komme fra mættet fedt, der er et maksimum på 22 gram for en 2000-kalorie daglige kost, bemærker kostråd for amerikanerne 2010. En 8-ounce del af kokosmælk har mere end 50 gram, løbet fordoble din dagpenge for 2.000 kalorier. Den slags mættet fedt i kokosmælk er ikke alle dårlige, selv om. Noget af det er laurinsyre. Dette stof kan øge din high-density lipoprotein, siger Harvard Medical School. Har en høj HDL-niveau kan mindske dine chancer for at udvikle hjertesygdomme. Så forbruge kokosmælk kan være gavnligt, selvom du bør holde din portionsstørrelse lille, da det stadig er højt indhold af fedt og kalorier.

mikronæringsstoffer indhold

Kokosmælk er rig på mange mineraler, der giver dig mindst 10 procent af din daglige anbefaling af flere typer. Du får masser af jern til at hjælpe med ilt transport til celler, foruden hjertelig mængder af knogle-bygning mineraler - magnesium, fosfor og mangan. Kokosmælk gavner din generelle sundhed ved at give dig selen og zink for at forbedre immune funktioner. Du vil ikke få høje niveauer af vitaminer fra kokosmælk. Det indeholder små mængder af B-vitaminer til at understøtte dit stofskifte og giver dig energi, ud over vitamin K for blod-koagulation processer. Kokosmælk tilbyder nogle C-vitamin og E-vitamin, næringsstoffer, der beskytter celler og slippe af frie radikaler.


relaterede artikler