Om Removyl

September 2

REMovyl er et kosttilskud, der hævder at fremme vægttab uden større ændringer til spisevaner. Produktet består af en kombination af en urt og naturlige olier, der siges at blokere optagelsen af ​​fedt i kroppen. REMovyl er lavet af REMovyl Corporation Ltd Henderson, Nevada.

Ingredienser

REMovyl indeholder en urt, Camellia sinensis (grøn te), og disse olier: vild rosmarin, salvie, kommen, enebær, koriander, sød basilikum, fennikel, kanel rose, rødkløver, stjerneanis, sød appelsin, Tasmanian blå eukalyptus og sort pebermynte .
REMovyl indeholder også koffein. Tre kapsler (de skal tages en ad gangen i løbet af dagen) indeholder omtrent lige så meget koffein som halv kop kaffe.

Reklame

REMovyl reklamer gøre stærke krav, nemlig at produktet blokerer aflejring af fedt i kroppen, og angreb og eliminerer fedtdepoter. Reklamen trak skepsis fra dietspotlight.com, hvis undersøgelse fremgår, at tillægget beslutningstagere tilbyder ingen klinisk backup for kravene.
Olierne i REMovyl har dog længe været anvendt som fordøjelsesfremmende og diuretika.

Dosering og brug

REMovyl skal tages en gang, når man vågner, og eventuelt seks til 10 timer senere. Produktet skal tages med vand, og mindst fem timer før sengetid. Det anbefales ikke til de meget unge eller meget gamle, eller dem, der har sygdomme som depression, hjertesygdomme, forhøjet blodtryk, skjoldbruskkirtlen tilstand eller diabetes.
REMovyl anvisninger sige, at det er at være en del af en bredere vægttab program, der består af motion og en sund kost, selv om produktet tyder på, at det kan støtte vægttab, selv for dem, der spiser fede, usunde fødevarer.

Hastighed af vægttab

REMovyl reklamer sige produktet fører til vægttab med hidtil uset hastighed, men et nærmere kig på FAQ sektion på REMovyl hjemmeside siger følgende:
"Nogle mennesker kan tabe sig hurtigere end andre. Vi foreslår, at du fortsætter med at bruge REMovyl Advanced Formula behandling. Ved at kombinere REMovyl Advanced Formula behandling med en høj mager-protein / lav bad-kulhydrat kost og en moderat motion program, du vil få dine vægttab mål hurtigere. "

Vægt Vedligeholdelse

En fælles klage over kost og kost produkter er, at det er let at genvinde vægt, selv efter en dramatisk tab. REMovyl hjemmeside henvender denne bekymring som følger.
"Efter at have mistet flere pounds, vil du holde din vægt stabil." Dette er dog efterfølges af en erklæring om, at de, der har nået deres vægttab mål at opretholde sunde kostvaner, undgå fødevarer tunge i fedt og sukker, og selv fortsætte med at bruge REMovyl lejlighedsvis at opretholde vægten.

Effektivitet / Sikkerhed

Diætister og andre vægttab specialister har længe fastslået, at intet produkt er, nogensinde har været, eller nogensinde vil blive ental "magisk-kugle" løsning til vægttab.
Som for REMovyl, manglen på kliniske oplysninger, eller endda afgørende online anmeldelser, gør det svært at måle supplement effektivitet --- eller dets sikkerhed. Af denne grund, er det bedst at konsultere en læge, før at indarbejde sådanne supplementer i din kost.


relaterede artikler