Hvad er fordelene ved frugtsaft med at lindre forstoppelse?

January 19

Hvad er fordelene ved frugtsaft med at lindre forstoppelse?


Forstoppelse er et fælles problem, men ingen ønsker at stole på barske afføringsmidler for at holde den i skak. Faktisk kan du have en løsning i dit køleskab. Frugtsaft har vist sig at lindre forstoppelse og fremme bedre sundhed. Det er en billig og organisk alternativ til andre forstoppelse behandlinger. Overveje at indarbejde frugtsaft i din daglige rutine.

Frugt Juice Hydrater

En af de hyppigste årsager til forstoppelse er dehydrering. De fleste mennesker tror oprindeligt, at afhjælpes ved at drikke kun vand. Men frugtsaft har samme effekt. For dem, der ikke "nyde" drikkevand, drikke en favorit smag af frugt juice i stedet kan yde nødhjælp. Kig efter frugtsaft, der indeholder høje procenter af faktiske saft og som ikke indeholder tilsat sukker; nogle frugt "cocktails" indeholder lidt faktiske saft og masser af sukker.

Fruit Juice er en kilde til fiber

Selvom det er bedst at spise frisk frugt til at indtage fiber, er det ikke altid praktisk; dine foretrukne frugter er uden for sæsonen, de ødelægger for hurtigt eller ikke meget bærbar. Juice er et acceptabelt alternativ til fiber, som hjælper med at lindre forstoppelse. High-fiber frugtsaft omfatter sveskejuice, pære juice eller æblejuice. Du kan også købe appelsinsaft med pulp for ekstra fiber, eller prøve at lave dine egne safter ved at blande frisk frugt. Eksperimenter med forskellige kombinationer.

Andre sundhedsmæssige fordele

Bortset fra at lindre forstoppelse, frugtsaft tilbyder mange andre sundhedsmæssige fordele, herunder vitaminer, mineraler og jern. Når forbrugende 100 procent frugtsaft, kan du nemt nå dine frugt portioner for dagen. Frugtsaft med til at afgifte kroppen og forbedre udseendet og tekstur af din hud. Drik et glas med morgenmad, tilføje nogle til en smoothie eller prøv at drikke frugtjuice for en snack at afværge sult, hvis du forsøger at tabe sig. Det er mere påfyldning end vand, men det er et sundere alternativ til mange snacks.


relaterede artikler