Mouth Wash Bruger

February 5
Mouth Wash Bruger

Næste gang du er i sundhed og skønhed midtergangen på din lokale købmand eller discountbutik, overveje at tage en stor flaske antiseptisk mundskyl. Ikke alene kan mundskyl opfriske din ånde, det har flere husstand bruger så godt. Hold mundskyl utilgængeligt for børn; de fleste mærker indeholder alkohol, fluorid eller begge dele, og disse kan være skadeligt ved indtagelse.

Del af en mundhygiejne regime

God tandhygiejne består af at se din tandlæge regelmæssigt, børstning efter hvert måltid og tandtråd dagligt. Selv om disse foranstaltninger forhindrer størstedelen af ​​tandkødssygdomme og hulrum, kan du foretrækker at bruge mundskyl ud over at tandbørstning og tandtråd hver dag. Familie Gentle Dental Care viser nogle fordele ved at bruge mundskyl regelmæssigt. De omfatter friskere ånde, forbedret tyggegummi sundhed og færre bakterier i munden. Mundskyllevand, der indeholder fluor er bedre end almindelige antiseptisk mundskyllevand på at reducere hulrum-dannende bakterier. Nogle ulemper at bruge mundskyl omfatter muligheden for at udvikle sår i munden, en brændende fornemmelse og over-tørring slimhinderne.

Kill Svamp

Ifølge Readers Digest, kan sukker-fri antiseptisk mundskyl dræbe svampen forbundet med fodsvamp og toenail svamp. Påfør med et stykke vat et par gange om dagen. En advarsel er, at det vil stikke, så vær forberedt. Readers Digest tyder rådgivning med en læge, hvis fodsvamp ikke forbedres inden for et par dage, eller toenail svamp inden for få måneder.

Brug mundskyl til at dræbe svamp og skimmel, der vokser på dine stueplanter så godt. Diva Moms anbefaler blande en del mundskyl med tre dele vand. Sætte dette i en sprayflaske, og spray på det berørte blade hver uge.

deodorant

Brug et stykke vat til at anvende mundskyl til dine armhuler efter et brusebad for at dræbe lugt-forårsager bakterier, anbefaler Readers Digest. Du kan gøre dette i stedet for at bruge kemiske eller naturlige deodoranter. Denne metode vil ikke forhindre sved, dog. Brug denne metode kun på dage, som du ikke barbere, som anvendelsen af ​​den alkohol-baserede mundskyl til frisk barberet hud kan forårsage irritation.

Deodorize dine hænder efter madlavning med lugtende fødevarer som løg og hvidløg. Skyl dem med mundskyl eller gnide med en mundskyl fugtet vat, derefter skylles godt.

Deodorize ting omkring dit hus så godt. Hæld alkohol-baserede mundskyl i toiletkummen og lad det sidde i omkring en halv time. Swish med din toiletbørste, derefter skylle. Dette vil både deodorize dit toilet og lad det desinficeres og ren, siger Readers Digest. Tilføj en kop mundskyl til en stinkende belastning af vasketøj til at dræbe bakterier og fjerne lugt, foreslår Diva Moms.


relaterede artikler