Hvor længe før symptomer for svineinfluenza?

June 18

Mange mennesker tror, ​​at de er i fare for spredning svineinfluenza indtil symptomer opstår. I virkeligheden, Centers for Disease Control advarer om, at symptomerne ikke kan vises i et helt døgn efter at være blevet smittet. Det er vigtigt at erkende, forebyggende foranstaltninger for at holde kontraherende eller sprede svineinfluenza eller H1N1 influenza, før symptomerne opstår.

Forebyggelse svineinfluenza inden der optræder symptomer

Under henvisning til at genkende symptomer på H1N1-virus er ikke nok til at holde sygdommen under kontrol. Da symptomer på svineinfluenza ikke kan vises for en hel dag efter ordregivende virus, er det første skridt i at undgå at kontakte sygdommen forhindrer det.

Den bedste måde at forhindre kontakt med svineinfluenza er at blive vaccineret imod det, i henhold til Center for Disease Control. Den svineinfluenza vaccine er en separat vaccine fra sæsonbestemt influenza skud, så begge bør administreres. I visse situationer være vaccineret er ikke en mulighed. I oktober 2009 er svineinfluenza skud er begrænset til bestemte grupper; derfor kan tages uafhængigt andre forebyggende foranstaltninger.

Selvom nogle skridt til at forhindre svineinfluenza synes enkelt, de fleste mennesker undlader at tage disse forebyggende skridt, indtil de er i kontakt med en person, der viser synlige symptomer på svineinfluenza. Fordi smitsom periode af svineinfluenza begynder forud for den egentlige symptomer, skal der tages forholdsregler på alle tidspunkter. CDC anbefaler at vaske hænder regelmæssigt med sæbe og vand og ved hjælp af alkohol-baserede hånd gel til at dræbe bakterier.

Da en person kan være smitsom før ydre tegn på H1N1-virus vises, CDC også stærkt anbefaler dækker munden ved hoste eller nysen, da dette er den mest almindelige måde at sprede svineinfluenzavirus. CDC mener også, at virus kan spredes ved at berøre livløse objekter, som tidligere er blevet berørt af en inficeret person. Når objektet berøres, og hånden rører derefter munden eller næsen, kan viruset spredes. Derfor holder områder desinficeres på alle tidspunkter anbefalet af CDC for at forhindre spredning af virus, især gennem dem, der er uvidende om, at de bærer det på grund af manglende symptomer.

Symptomer at se til

Det andet skridt til at pleje sig selv i tilfælde af infektion er at være opmærksom på de svin influenza symptomer. Selvom symptomerne ikke kan vises for en dag efter at være blevet smittet, når de synes, de kan være mild til svær. I de fleste tilfælde CDC foreslår, at symptomerne kan drysse i fem-seks dag efter de vises. I mere alvorlige tilfælde kan det være længere.

Symptomerne til at kigge efter, er en feber, tilstoppet eller løbende næse, body ømhed, opkastning, kvalme eller diarré, ondt i halsen og træthed. Kun få symptomer kan forekomme, eller mange kan opstå. I tilfælde af alvorlige symptomer eller åndedrætsbesvær, der korrelerer med de influenzalignende symptomer, søge en læge pleje.


relaterede artikler