Kysk Tree for Menopause

February 18
Kysk Tree for Menopause

Overgangsalderen er pointen i en kvindes liv, når, enten på grund alder eller kirurgi, hun stopper menstruation. Hvis dette er et resultat af alder, menopause typisk sker gradvist, begyndende engang i alderen 45 til 55, ifølge University of Maryland Medical Center. Hormonelle udsving i løbet af denne tid kan medføre ubehag, med symptomer som hedeture, nattesved og ændringer i humør. Kysk træet bær, eller chasteberry da det er mere almindeligt kendt, er et naturligt stof udvundet af frugten af ​​træet af samme navn. Dette uddrag er ofte brugt af naturopathic praktiserende læger til at behandle hormonelt drevet gynækologiske forhold, herunder symptomer på overgangsalderen. Spørg din læge, før du bruger nogen naturlige supplement.

Stoffer i kysk Tree

Ifølge Sloan-Kettering Memorial Cancer Center, indeholder kysk træ flere forskellige fytokemikalier, der fungerer som hormoner, herunder progesteron, testosteron og androstendion. Kysk træet også indeholder naturligt forekommende steroid prækursorer og det virker som en østrogen-stof i kroppen. Ud over de ovenfor nævnte stoffer, kysk træet er også rig på flavonoider, der kan fungere som antioxidanter i kroppen, begrænse den cellulære skader forårsaget af biprodukter af stofskiftet.

Effekten af ​​kysk Tree

En 2003 artikel offentliggjort i "Phytomedicine" fundet, at kysk træet ekstrakt synes at hjælpe med at lindre nogle symptomer på hormonelle svingninger, især ømhed i brystet. Kysk træet synes også at have en effekt på niveauet af dopamin i kroppen, en neurotransmitter ansvarlig for at forbedre stemningen. Derudover American Family Physician rapporterer, at kysk træet kan lindre symptomer, der er karakteristiske for PMS, herunder humørsvingninger og hovedpine. Disse symptomer er også typisk opleves som et resultat af hormonelle udsving i menopausale kvinder, selv om forskningen ikke endeligt har støttet kysk træet til behandling af denne tilstand.

Bivirkninger af kysk Tree

Memorial Sloan-Kettering Cancer Center forklarer, at negative bivirkninger typisk rapporteret af mennesker, der bruger kysk træ omfatter gastrointestinale problemer, hovedpine, menstruations ændringer og akne. Derudover kan du opleve en allergisk reaktion på kysk træet, som kan vises som et udslæt og kløe i huden. American Family Physician tilføjer, at folk tager kysk træet også kan opleve symptomer relateret til øget dopamin produktionen såsom maveproblemer, træthed, svimmelhed og mundtørhed. Bivirkninger er normalt milde, dog. Hvis du overvejer brugen af ​​dette tillæg, tjekke med din læge først.

Kontraindikationer af kysk Tree

Fordi kysk træet kan virke som østrogen i din krop, bør du undgå det, hvis du har nogen hormonelt drevne sygdomme som brystkræft. Kysk træet er også kontraindiceret hos dem, der tager receptpligtig medicin for Parkinsons sygdom, fordi den kan forringe de dopaminerge virkninger af medicinen. Endelig fordi kysk træet kan påvirke brystkirtler, undgå at tage det, hvis du i øjeblikket er eller forsøger at blive gravid.


relaterede artikler