Interval Træning & amp; Ernæring

May 25
Interval Træning & amp; Ernæring

Interval træning kombinerer flere typer af øvelser med periodiske byger af aktivitet vekslende med hvileperioder eller fastsatte perioder, hvor intensiteten er reduceret fra høj til lav. Interval træning involverer også kroppen vekslende mellem aerob - ved hjælp af ilt til at fuldføre aktiviteter, såsom løb, gang, dans og spin-klasse, blandt andre - og anaerob - ikke bruger ilt til at fuldføre aktiviteter, såsom at hoppe, magt løft og sprint. Vellykket interval træning kræver også ordentlig ernæring for at sikre din krop har nok glykogen til at gøre, hvad du beder om det.

Ernæring til den aktuelle opgave

Interval Træning & amp; Ernæring

Interval træning - særlig høj intensitet interval træning (HIIT) - anvendelser lagret glykogen samt eventuelle kulhydrater du indtager før din træning. Feed din krop for den aktuelle opgave med korrekt timing af din ernæring.

Forbered din krop til den kommende træning starter to til tre timer før. Har et let måltid af fødevarer, der giver den energi du behøver for en vellykket træning. En blandet drink indeholder fedtfattig eller nonfat mejeriprodukter og frugt er en god kombination af fødevarer med et højt carb indhold og moderat protein, der vil brændstof din intervaltræning; så er en skål af korn med fedtfattig mælk.

Post-Workout Nutrition

Interval Træning & amp; Ernæring

Når du har opbrugt brændstof fra din krop med din intervaltræning, påfyldning glykogen butikker - i form af kulhydrater og protein - er afgørende for din krops evne til at komme sig. Inden for 30 minutter til to timer efter afslutningen af ​​interval træning, spise et måltid bestående af kulhydrater og protein med en 4-til-1 balance af næringsstoffer til at erstatte dem tabt under interval træning.

Glem ikke at genopbygge tabte væsker så godt. Slå to fluer med ét smæk: Lav en smoothie med proteinpulver og frisk frugt. Væsker udskiftes - 24 ounce for hver pund tabt under træning - mens kulhydrater og protein genindlæses ind i dit system.


relaterede artikler