FDA Retningslinjer for Diabetic kost

March 30

FDA Retningslinjer for Diabetic kost


Food and Drug Administration (FDA) giver specifikke retningslinjer designet til diabetiske behov. Fordi fedme og diabetes er stigende i USA, er den føderale regering vejer ind på disse alvorlige og relaterede sundhedsproblemer. Et af signatur elementer af FDA retningslinjer er fleksibilitet. Diabetikere har muligheder, der matcher den enkeltes livsstil. Når måltid planer er individualiseret, er der større chance for, at folk vil følge dem.

Betydning

FDA tilbyder ti retningslinjer for diabetisk kost. Essential til styring insulin niveauer, de anbefalede fødevarer tjener betydelige formål. Diabetikere har øget risiko for alvorlige sygdomme, hvoraf mange forårsager døden. Spise en kost designet til diabetiske behov reducerer risikoen for visse kræftformer, hjertesygdomme og slagtilfælde, blandt andre sygdomme. Da disse accessoriske sygdomme er førende dødsårsager i USA, FDA er interesseret i deres forhold til diabetes.

Fungere

Retningslinjerne er designet til at hjælpe diabetikere til at opnå eller opretholde en optimal vægt og til at forbruge de typer af fødevarer, der etablerer og opretholde sikre insulin niveauer. Retningslinjerne understreger sort og fødevarer, der er lavt indhold af mættet fedt og kolesterol. Det overordnede mål er at opnå fitness, træffe fornuftige valg og etablere en sund fundament for en længere, sundere liv.

Egenskaber

FDA anbefalinger har kategorier af fødevarer, som giver den enkelte at skabe deres egne menuer med passende fødevarer, der passer til deres smag. FDA opfordrer diabetikere at forbruge en række fuldkorn (komplekse kulhydrater) og reducere fødevarer i fedt, kolesterol og sukker. Med det i tankerne, FDA advarer mod indtagelse af for meget alkohol. Personer med diabetes har brug for at spise et udvalg af frisk frugt og grøntsager hver dag og at reducere deres indtag af salt.

typer

FDA kategoriserer de anbefalede fødevarer for diabetes i seks kategorier. Grafisk organiseret i en madpyramide, de fødevarer, som omfatter de mest anbefalede daglige portioner er i bunden. På toppen af ​​pyramiden er fødevarer, der er den mindste fordelagtig. American Diabetes Association (ADA) og FDA anbefaler 6 til 11 portioner af brød, korn og andre stivelser per dag. Diabetikere opfordres til at spise 3 til 5 portioner af grøntsager og 2 til 4 portioner frugt dagligt. Mælk, kød og kød erstatninger (æg, hytteost, jordnøddesmør, tofu) udgør det næste niveau, med 2 til 3 portioner af mælk og 4 i 6 ounce af kødprodukter hver dag. På toppen af ​​pyramiden er fedt, slik og alkohol, som bør indtages i meget små mængder, om overhovedet.

Overvejelser

Nogle vigtige overvejelser er, at FDA anbefalede fødevarer til diabetes omfatter mange muligheder og kan bruges til at skabe sunde, men interessante måltid planer. Ikke mange fødevarer er elimineret, så en diabetes diæt ikke behøver at være så begrænsende som engang troede. For det andet portioner per dag generelt forventes at falde i det lave område af portioner. Også ADA hjemmeside (se Yderligere ressourcer) tilbyder menuplaner og support. De kan kontaktes på 1-800-diabetes.


relaterede artikler