Sådan Erstat Sodium Lauryl Sulfate

May 9
Sådan Erstat Sodium Lauryl Sulfate

Ingrediens i produkter til personlig hygiejne siden 1940'erne, natriumlaurylsulfat (SLS) er et overfladeaktivt middel. Som et overfladeaktivt middel, SLS øger rengøring og skummende virkning af shampoo, skumbad, body vasker og tandpasta. SLS sikkerhedsdatablad, udgivet af University of Maryland, viser, at denne kemiske er et øje, hud og luftveje irriterende. Forskere ved University of California undersøgt virkningerne af SLS på menneskers hud og rapporteret signifikant irritation. Artiklen, der blev offentliggjort i 2005 i tidsskriftet "Contact Dermatitis", fandt, at SLS induceret midlertidig rødme og tørhed af huden ved koncentrationer så lave som 0,025 procent. Natrium cocosulfate, fremstillet af kokosolie, kan anvendes som en erstatning for SLS i din skønhed produkt opskrifter.

Trin 1

Opret en fugtgivende body wash med et cremet skum ved hjælp af natrium cocosulfate. Erstat SLS med natrium cocosulfate anvendelse af en ingrediens forhold på 7 procent natrium cocosulfate. Med andre ord, vil mængden af ​​natrium cocosulfate anvendes lig 7 procent af den samlede vægt af alle bestanddelene.

trin 2

Kombiner dinatrium lauryl sulfosuccinat med natrium cocosulfate at skabe en barberskum fri for SLS. Denne formulering bruger ingrediens forhold på 6 procent natrium cocosulfate og 52 procent dinatrium lauryl sulfosuccinat efter vægt. Denne barberskum har en cremet konsistens og er perfekt til rør dispensering.

trin 3

Formulere en tandpasta uden SLS ved at bruge natrium cocosulfate som den vigtigste skummende og rengøringsmiddel. Erstat SLS med natrium cocosulfate anvendelse af en ingrediens-forhold på 0,6 procent natrium cocosulfate af totalvægten.

trin 4

Fremstil visuelt klart, SLS-fri sæbe ved at kombinere natrium cocosulfate med propylenglycol, cocamidopropylbetain og en amfoter, såsom natrium cocoamphoacetate. Anvendes i kombination, vil disse ingredienser tillade normalt overskyet natrium cocosulfate at producere et klart produkt.

Du skal bruge

  • Natrium cocosulfate
  • Ingrediens vægt skala

relaterede artikler